Cts. Eyl 21st, 2024

Keçiören Belediye Lideri Turgut Altınok Keçiören’in yüksek noktalarında hâkim olan kar yağışıyla birlikte belediye gruplarının yol küreme ve kaldırım temizleme çalışmalarını aralıksız sürdürdüğünü belirtti.

İlçenin bilhassa yüksek noktalarında hâkim olan kar yağışının vatandaşları mağdur etmemesi için Keçiören Belediyesi grupları sabahın birinci ışıklarına kadar tuzlama ve küreme çalışmalarına devam etti. Yol ve kaldırımlarda buzlanma yaşamaması ve ulaşımın inançlı bir formda sağlanması için gece boyunca alanda olan takımlar, cadde ve sokaklarda biriken karları temizlerken muhtemel ağır kar yağışına karşı da teyakkuzda bekliyor.

Keçiören Belediye Lideri Turgut Altınok, belediye gruplarının kar yağışına karşı hazırlıklı olduğunu ve teyakkuzda beklediğini söyleyerek, “150 işçi, 15 kar küreme aracı, 6 greyder, 5 JCB, 3 Loder yükleyici, 20 transit tuzlama aracı, 10 kamyon, 5 binek denetim aracımız ile vatandaşımızın rastgele bir mağduriyet yaşamaması için karla çaba çalışmalarımızı kesintisiz sürdürdük.” sözlerini kullandı.​

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen