Per. Eyl 19th, 2024

Kemer Belediye Lideri Necati Topaloğlu, kardeş kent bağlarının gelişimi maksadıyla Ukrayna’nın Truskavets kentine bir ziyaret gerçekleştirecek.
23-27 Ocak tarihleri ortasında, iş birliği kapsamında iki kent ortasında yeni yollar geliştirmek, fikir ve teklifleri tartışmak emeliyle yapılacak ziyarette, Belediye Lideri Topaloğlu’na, belediye meclis üyeleri Hasan Ali Acar, İsmail Aka, Ferhan Fidan, Emrah Ayhan ve Kemer Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (KETOB) Temsilcisi Ayşegül Zeybek Uçar eşlik edecek.
Konuyla ilgili açıklama yapan Lider Topaloğlu, iki kardeş kent ortasındaki ilgileri daha fazla geliştirmek hedefiyle Ukrayna’nın Truskavets kentinde kimi ziyaretler gerçekleştireceklerini söyledi.
Topaloğlu, Kemer ile Truskavets kenti ortasındaki iş birliğini daha fazla geliştirmek istediklerini anlatarak, “İki kent ortasındaki toplumsal, ekonomik, turizm, sıhhat ve öbür bahislerdeki iş birliğini genişletmek istiyoruz. Yapacağımız ziyaretler Kemer tanıtımına da büyük katkı sağlayacak. Bilhassa turizm manasında Kemer’in daha da fazla tanınmasına katkı sağlayacağız. Karşılıklı fikir alışverişinde bulunarak hoş projelere imza atmayı planlıyoruz.” diye konuştu.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen