Cts. May 4th, 2024

Genetik olarak şanslı ve ilgi odağında yaşamaya alışmış olan ünlülerin kızlarının, ünlü annelerini moda, müzik ve film dünyalarına sık sık takip etmeleri şaşırtıcı değil.

Melanie Griffith’in kızı Dakota Johnson ya da Cindy Crawford’un kızı Kaia Gerber olsun, ünlü çocuklar dikkatleri üzerine çekiyor. Burada, en sevdiğimiz ünlü anneler ve kızlarına göz atın.

1

Isabella Rossellini ve Elettra Wiedemann
Elettra, 10 yıldır güzel genlerini modelliyor. Model/aktris annesi gibi o da harika görünüyor. Ve unutmayalım ki büyükannesi ikonik güzellik Ingrid Bergman’dan başkası değildi.

Getty Images

2

Rainey Qualley ve Andie MacDowell
Oyuncu Andie MacDowell’ın kızı Rainey, Mad Men’in son sezonunun ilk bölümünde yer aldı ve 2012’de Bayan Altın Küre oldu. Instagram’a göre, aynı zamanda Nashville’de bir şarkıcı-söz yazarı.

Getty Images

3

Ava Phillippe ve Reese Witherspoon

Getty Images

4

Kaia Gerber ve Cindy Crawford
Kaia, annesinden sonra modellik dünyasına giriyor. Günümüzün ikonik anne-kızlarındanlar…

Getty Images

5

Melanie Griffith ve Dakota Johnson

Getty Images

6

Diana Ross ve Tracee Ellis Ross
Tracee, ABC’nin hit dizisi Black-ish’in yıldızı ve vokal efsanesi Diana Ross’un kızıdır.

Getty Images

7

Zoë Kravitz ve Lisa Bonet

Getty Images

8

Kate Hudson ve Goldie Hawn
Kate bir Hollywood kraliyet ailesinde doğdu, ancak 21 yaşına geldiğinde “Neredeyse Ünlü”deki kendi oyunculuğu için Oscar adaylığı alıyordu. Ve şimdi? O ve Goldie eşit derecede ünlü…

Getty Images

9

Gwyneth Paltrow ve Blythe Danner
Goop imparatorluğuna rağmen, Gwyneth özünde tıpkı annesi gibi bir aktris…

Getty Images

10

Kim Kardashian ve North West

Getty Images

11

Zoey Deutch ve Lea Thompson
25 yaşındayken Lea Thompson, Back to the Future ve Howard the Duck gibi filmlerde rol alarak Hollywood’daki ününün çıkarıyordu. Ertesi yıl, kocası yönetmen Howard Deutch ile Some Kind of Wonderful filminde tanıştı. Kızları Zoey de benzer şekilde Netflix’in Set It Up ve Ryan Murphy dizisi The Politician’da yüksek profilli roller için çalışıyor.

Getty Images

12

Leslie Mann ve Maude Apatow
Leslie Mann, 20’li yaşlarının başında, Maude’un mega yapımcı babası Judd Apatow ile Jim Carrey komedisi The Cable Guy’da tanışmıştı. Ayrıca George of the Jungle ve Big Daddy’de komedi rolleri aldı. Maude, Netflix’in Hollywood’unda, The King of Staten Island’da ve babasının kendi filmlerinden oluşan bir dizide rol alarak ailesinin şov dünyasının ayak izlerini takip etti.

Getty Images

13

Robin Wright ve Dylan Frances Penn
Robin Wright 27 yaşındayken Hollywood’da herkesin bildiği bir isimdi ve Forrest Gump’taki Jenny Curran rolüyle en ikonik rollerinden birini oynadı. Robin’in Sean Penn ile kızı Dylan, bir model ve oyuncu. Onu Nick Jonas’ın “Chains” müzik videosundaki gizemli kadın olarak tanıyabilirsiniz.

Getty Images

14

Lourdes Leon ve Madonna

Getty Images

15

Bella Hadid, Yolanda Foster, Bella Hadid
Yolanda Foster 80’lerde aranan bir modeldi ve sürpriz; şimdi kızları Gigi ve Bella model oyunundaki en büyük isimlerden…

Getty Images

16

Kylie Jenner ve Stormi Webster

Getty Images

17

Uma Thurman ve Maya Hawke
22 yaşındaki Uma Thurman, hem Gary Oldham ile yüksek profilli evliliği hem de 1992’deki Gerçeği Arayış gibi filmler sayesinde yükselen yıldız gücüyle tanınıyordu. Onunla aynı yaşlarda, kızı da bir aktris olarak Once Upon a Time… in Hollywood gibi filmlerde ve Stranger Things gibi şovlarda rol aldı.

Getty Images

18

Paris, Kathy, Nicky Hilton

Getty Images

19

Lila Grace Hack ve Kate Moss
Lila Grace Hack, 2021’de Fendi podyumunda yürürken doğal görünüyordu; belki de süper model Kate Moss’un kızı olduğu için. Her iki model de 18 yaşına geldiğinde moda haftasında yürüyordu.

Getty Images

20

Kraliçe Elizabeth ve Kraliçe II. Elizabeth
Kraliçe II. Elizabeth İngiltere’nin en uzun süre hüküm süren hükümdarıdır, annesi ise 101 yaşına kadar kendi uzun kraliyet hayatını yaşadı.

Getty Images

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen