Cts. May 4th, 2024

Her yıl dünyaca ünlü birçok yıldızın katılımıyla düzenlenen Met Gala, bu kez 2019’da hayatını kaybeden moda sektörünün en ikonik isimlerinden Karl Lagerfeld’in anısı için gerçekleştirildi. Lagerfeld’in özel tasarım bir elbisesini giyen ünlü şarkıcı Dua Lipa’nın 100 karat elmasla süslenen kolyesi dikkat çekti.

“Modanın en prestijli gecesi” olarak anılan Met Gala, bu yıl da moda dünyasının mükemmel örneklerini New York’ta moda tutkunlarıyla buluşturdu. Dünyaca ünlü birçok ismin kırmızı halıda boy gösterdiği geceye ünlü şarkıcı Dua Lipa’nın tarzı ise damga vurdu. 

Met Gala

Karl Lagerfeld tarafından tasarlanan 1992 sonbahar koleksiyonundan Chanel markalı bir balo elbisesi giymeyi tercih eden ünlü yıldızın görkemli kolyesi göz kamaştırdı. Tiffany & Co markasına ait özel tasarım 100 karatlık elmas kolyeyi takan ilk kişi olan Lipa’nın ikonik mücevherinin fiyatı ağızları açık bıraktı. 

Met Gala Dua Lipa

D renk (buzlu beyaz bir görünüme sahip) bir pırlanta ile çevrili kolyenin fiyatının 10 milyon dolardan fala olduğu iddia ediliyor. 

Met Gala Dua Lipa

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen