Cts. May 4th, 2024

Miley Cyrus’un hayranları ‘Flowers’ adlı yeni şarkısı sebebiyle interneti ele geçirdi! Sadece hayranları değil, herkes bu şarkının Cyrus’un eski eşi Liam Hemsworth hakkında olduğunu düşünüyor. Ocak ayının başından güçlü bir geri dönüş yapan Cyrus, 2023’te yeni bir Miley Cyrus dönemine giriş yaptığımızın işaretlerini vermişti. 13 Ocak’ta yayınlanan ‘Flowers’ şarkısı ise bu güçlü dönüşün bir parçası.

Kısa süre içinde internetteki herkes hem şarkının sözlerini hem de videosunu deşifre etmeye başladı. Sözleri Cyrus’un Hemsworth ile ayrılığına bağlayan birçok kişi haklı olabilir! Sekiz ay evli kaldıktan sonra Ağustos 2019’da ayrılma kararı alan çift, üzerinden neredeyse üç sene geçmiş olsa bile hala söylentileri durduramıyorlar.

Peki neden herkes ‘Flowers’ şarkısının Liam Hemsworth hakkında olduğunu düşünüyor?

1. Şarkı Hemsworth’ün doğum gününde yayınlandı.

Şarkı hakkındaki birçok söylenti, sadece bir söylenti olsa da ‘Flowers’ parçası gerçekten de Liam Hemsworth’ün 33. Yaş gününde, 13 Ocak’ta yayınlandı. Bizce bu tesadüf olamaz!

2. Şarkı sözleri Bruno Mars’ın ‘When I Was Your Man’ şarkısına atıfta bulunuyor, bu da Liam’ın bir zamanlar Miley’e ithaf ettiği bir parçaymış.

Bu söylentiyi doğrulayamasak da birçok haber kaynağı, bir zamanlar Liam’ın bu parçayı Miley’e ithaf ettiğine işaret ediyor. ‘Flowers’ şarkısının bir kısmı ise gerçekten de Bruno Mars’ın şarkısına bir cevap gibi.

Bruno Mars ‘When I Was Your Man’ parçasında aşağıdakileri söylüyor:

“Sana çiçek almalıydım Elini tutmalıydım / Fırsatım varken, Sana tüm saatlerimi vermeliydim / Seni her partiye götürmeliydim çünkü tek yapmak istediğin dans etmekti / Şimdi bebeğim dans ediyor, Ama başka bir adamla dans ediyor.”

Miley Cyrus ‘Flowers’ parçasında ise şu sözleri söylüyor:

“Kendime çiçek alabilirim, Kuma adımı yazabilirim / Kendi kendime saatlerce konuşabilirim, Anlamadığın şeyler söyleyebilirim / Kendimi dans ettirebilirim, Ve kendi elimi tutabilirim / Evet, kendimi senden daha iyi sevebilirim.”

3. Miley videoda bir zamanlar Liam’ın giydiği oversized takım elbiseyi giyiyor.

Miley’nin hayranlarının Liam’la kurduğu bir başka bağlantı da giydiği takım elbise. Elbette tam olarak aynı değil (yakalar ve düğmeler farklı görünüyor), ancak ‘Flowers’ videosundaki kıyafeti, Liam’ın 2019’daki Avengers: Endgame prömiyeri kırmızı halısında giydiği kıyafete biraz benziyor. Bu etkinlikte Liam, Miley’e “Bir kere uslu durur musun?” Demişti ve klip viral olmuştu.

4. Şarkının bir kısmında çiftin yanan evlerine gönderme yapıldığı düşünülüyor.

2018’in sonlarında, evlenmelerinden hemen önce, Liam ve Miley’nin Malibu’daki evleri Kaliforniya orman yangınlarında yanmıştı. Miley’nin hayranları “Bir ev inşa etti ve yanmasını izledik,” sözlerinin bu olaya gönderme yaptığını düşünüyor. 2020’de Rolling Stone ile yaptığı röportajda Miley, boşanmalarının ardından yangının çiftin evlenmesine katkıda bulunan bir faktör olduğunu söyleyerek, “benim yapamadığım şeyi yaptı … Beni artık olmayan şeylerden uzaklaştırdı” demişti.

View this post on Instagram

A post shared by Liam Hemsworth (@liamhemsworth)

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen