Çar. May 8th, 2024

OPPO’nun 2022 yılının birinci çeyreğinde piyasaya çıkaracağı yeni amiral gemisi akıllı telefonu premium Snapdragon taşınabilir platformundan güç alacak.

Dünyanın önde gelen önder akıllı eser markası OPPO, bugün gerçekleşen Snapdragon Tech Summit 2021’de, 2022’nin birinci çeyreğinde piyasaya sunacağı yeni amiral gemisi akıllı telefon modelinin yeni premium Snapdragon 8 Gen 1 Taşınabilir Platformu tarafından destekleneceğini duyurdu. Bu duyuruyla en yeni Snapdragon platformu kullanacak birinci markalardan biri haline gelen OPPO, birebir vakitte 5G’nin gelişimini hızlandırmak ve akıllı telefon yeniliklerinin geleceğini keşfetmek için Qualcomm Technologies ile iş birliğine devam edecek.

OPPO Yurtdışı Satışlar Lider Yardımcısı Scott Zhang, bahisle ilgili şu açıklamalarda bulundu: “OPPO olarak Qualcomm Technologies ile olan güçlü bağlantımızı sürdürüyoruz. Bu yıl içerisinde Find X3 ve Reno6 serileri dahil olmak üzere, gücünü Snapdragon’dan alan birkaç 5G özellikli akıllı telefon modelini tüketicilerin beğenisine sunduk. Yeni jenerasyon Snapdragon 8 Taşınabilir Platformu’nun yeni kuşak amiral gemisi akıllı telefonlarda eksiksiz bir gelişme ve güçlü bir performans getireceğine inanıyoruz.”

Dünyanın dördüncü en büyük akıllı telefon markası olan OPPO, 5G teknolojisinin gelişimini desteklemek ve dünya genelinde 5G’nin ticarileştirilmesini hızlandırmak için Qualcomm Technologies ve başka kesim ortaklarıyla iş birliği yapmaya devam ediyor. Nisan ayında Avrupa’da 5G bağımsız (SA) ağını ticarileştirmek için Snapdragon taşınabilir platformunu kullanan birinci marka olan OPPO, bugün itibariyle dünya çapında 80’den fazla büyük taşınabilir ağ operatörüyle paydaşlık kurdu ve 40’tan fazla taşınabilir operatör 5G hizmetlerini vermek için OPPO’ya katıldı. Bu ortak teşebbüsler, Avrupa, Latin Amerika ve Güney Afrika üzere bölgesel pazarlarda değerli ticari gelişmelere öncülük etti. Qualcomm Technologies üzere önde gelen teknoloji ortaklarıyla olan iş birliği, bölgesel 5G dağıtımlarının muvaffakiyetinde değerli bir rol oynadı.

Gelecekte OPPO, Qualcomm Technologies dahil olmak üzere daha fazla bölüm başkanıyla iş birliği yapacak ve kullanıcılara daha güzel eserler ve tecrübeler sağlamak için en son teknolojileri ve uygulamaları etkin olarak keşfetmeye devam edecek.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen