Cts. Eyl 21st, 2024

Dassault Systèmes, elektrikli yarış otomobillerinde uzman İspanya merkezli bir e-mobilite ve Ar-Ge şirketi QEV Technologies’in bulut üzerinde 3DEXPERIENCE platformunu iş akışı süreçlerine entegre ettiğini duyurdu.

  • Elektrikli yarış otomobilleri için teknoloji ve mühendislikte uzman İspanyol şirket QEV Technologies, Dassault Systèmes’in bulut üzerindeki 3DEXPERIENCE platformunu seçti
  • Bu entegrasyon ile QEV Technologies, eserleri pazara sunma müddetini kısaltıyor ve mühendislik faaliyetlerini hızlandırıyor
  • Sanal tecrübe platformları, kurum genelinde mevcut bilgi ve know-how’ı paylaşmak ve artırmak için iş birlikçi bir inovasyon altyapısı sağlıyor.

Dassault Systèmes, elektrikli yarış otomobillerinde uzman İspanya merkezli bir e-mobilite ve Ar-Ge şirketi QEV Technologies‘in bulut üzerinde 3DEXPERIENCE platformunu iş akışı süreçlerine entegre ettiğini duyurdu. QEV Technologies, 3DEXPERIENCE platformuyla araba üreticileri için daha pak ve sürdürülebilir mobilite tecrübesi geliştirirken performans optimizasyonu konusunda da büyük bir adım attı.

QEV Technologies, tüm mühendislik ve elektrifikasyon projelerinin gelişimini hızlandırmak için bulut üzerinde 3DEXPERIENCE platformunu kullanacak. 3DEXPERIENCE platformu, birden çok iş sürecini birbirine bağlarken, şirket genelinde tasarım ve mühendisliği de tek bir dijital ortamda birleştirecek. QEV Technologies takımları, gerçek vakitli olarak sıkıntısız bir formda, tasarım ve mühendislik yapabilecek, çeşitli teknik bilgilerini paylaşabilecek, eser izlenebilirliğini düzgünleştirirken maliyetlerini azaltabilecek.

QEV Technologies CEO’su Joan Orús, “Motor sporları ve e-yarış alanındaki engin tecrübemiz, şirketimizi en yeni teknolojileri geliştirmeye yönlendirdi. Müşterilerimizin beklentilerini karşılayan bir teknoloji ve mühendislik partneri olarak, elektromobilitede uygulamalı tahlillerin geliştirilmesi ve üretilmesinde öncü olduk. Bu üreticilerin, daha uzun pil müddeti, yüksek özelleştirme, güvenilirlik, performans ve piyasaya süratli giriş beklentileri var. Dassault Systèmes’in CATIA uygulamalarını zati kullanıyorduk. İş birliği ve proje idaresinden yararlanmak, eserlerimizi daha süratli geliştirmek ve daha fazla iş kazanmak için bulut üzerinde 3DEXPERIENCE platformuna geçmeye karar verdik. Dassault Systèmes ve dünya çapındaki KONUT sanayisinin kapsamlı referansları da bu kararda değerli faktörlerdi.” dedi.

Otomotiv sanayisi, elektrikli ve otonom araçlara gerçek evrilirken, yenilikçi şirketler ve teknolojiler, araç dizaynını etkiliyor. Araç tecrübesini yine düşünmek ve ilerletmek, proje karmaşıklığını yönetmek, akıllı, inançlı ve yüksek performanslı mobilite sistemlerinin sunumunu hızlandırmak için rekabetçi bir pazarda yeni yaklaşımlara muhtaçlık duyuluyor.

Dassault Systèmes Ulaştırma ve Mobilite Sanayisi Lider Yardımcısı Laurence Montanari, bu iş birliğiyle ilgili görüşlerini “Dassault Systèmes, rekabetçi yeni teknolojileri yarış pistlerine mümkün olduğunca çabuk getirmeye odaklı. Ayrıyeten, yarış alanında uzman teknoloji şirketleri de dahil olmak üzere, otomotiv sanayisinin çeşitli bölümlerinde uzun bir geçmişe sahip. 3DEXPERIENCE platformuyla QEV Technologies, iş birliğini ve konseptleri optimize edebilir ve dahil olan dalın tüm oyuncuları ortasındaki bağlantısı düzenleyebilir. Bu da bölümün genelinin e-mobiliteye geçişini kıymetli ölçüde hızlandırmaya dayanak olacak.” kelamlarıyla lisana getirdi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen