Çar. May 1st, 2024


HUAWEI, MatePad 11.5 inç PaperMatte Edition Huawei Online Mağazası’nda ön satışa sundu. En son teknolojiyle güçlendirilen PaperMatte Edition tabletler, yüksek tahsil öğrencilerinin ve genç profesyonellerin günlük bilgisayar gereksinimlerini karşılamak için tasarlandı.

Önceki modellerin muvaffakiyetini temel alan HUAWEI MatePad 11,5 inç PaperMatte Edition, gibisi görülmemiş bir kağıt gibisi görüntüleme ve yazma tecrübesi sağlamak için yenilikçi PaperMatte Ekran özelliklerini sunuyor. Bunlar ortasında göz müdafaası, kağıt üzerine kalemle yazma ve zenginleştirilmiş not alma özellikleriyle desteklenen dokunmatik denetimler yer alıyor.

PaperMatte Ekran Göz Koruması

Yeni bir göz konforu çağını müjdeleyen HUAWEI MatePad 11,5 inç PaperMatte Edition, ferahlatıcı bir PaperMatte ekrana sahiptir. Gözleri rahatlatan ekran, zahmetsiz bir görüntüleme ve yazma tecrübesi sağlar. Bu ister içeride ister dışarıda hem parlak hem de loş şartlarda öğrenmeyi ve bir tablet üzerinde çalışmayı daha verimli hale getirir.

PaperMatte Edition, yenilikçi bir parlama önleyici ekran ile elektronik aygıtları kullanırken yaygın olan çok ekran parlaması problemini ele almaktadır. PaperMatte Ekranın ayna cam yüzeyinde yüz milyonlarca küçük yapı oluşturmak için nano seviyede parlama önleyici aşındırma teknolojisini kullanarak, çevresel ışık parazitinin %97’sini ortadan kaldırır ve kristal netliğinde bir görünüm sağlar. Cümbüş, eğitim ve ofis gereksinimleriniz için ülkü olan HUAWEI’in tescilli çok katmanlı difüzyon teknolojisi, ekranın daima olarak net, parlak ve eşit kalmasını sağlarken yumuşak ve rahatlatıcı bir görünüm oluşturur.

Tablet ekranını tasarlarken büyük ihtimam gösteren HUAWEI, yüz milyonlarca nano ölçekli dokuyu piksel dağılımıyla eşleştirmek için tablette piksel seviyesinde hassas bir eşleştirme süreci uyguladı. Ayrıyeten, yansıyan ışığın göze girmesini önlemek için her yapının açısı titizlikle ayarlanmıştır. Bu karmaşık tasarım, ekrana parlama önleyici özellikler kazandırarak net, parlak ve düzgün bir manzarayı garanti ediyor.

TÜV Rheinland Reflection Free ve dalda bir birinci olan SGS Düşük Görsel Yorgunluk Premium Performans Sertifikaları ile gerçek dünya şartlarında üstün görüntüleme performansını garanti eder. SGS ve Çin Ulusal Standardizasyon Enstitüsü (CNIS) tarafından ortaklaşa geliştirilen Düşük Görsel Yorgunluk Premium Performans Belgelendirmesi, SGS tarafından göz yorgunluğunu pahalandırmak için geliştirilen en yüksek belgelendirmedir. 

PaperMatte Edition, TÜV Rheinland Düşük Mavi Işık (Donanım Çözümü) ve Titreşimsiz sertifikalarıyla kullanıcıların göz yorgunluğunu da hafifletiyor. Her iki tablet de ekranlardan yayılan mavi ışığı ve titreşimi bastıran ve tıpkı vakitte sarı renk tonunu azaltan bir donanım tahliline sahiptir.

Gerçek bir kitap üzere görünen bir ekranda rahat bir okuma tecrübesi için Renkli e-Kitap Modunu açın. Bu özellik sayesinde binlerce renk, tıpkı bir boyama kitabı üzere canlı ve sürükleyici bir görünüm elde etmek için ekran renk gamından (RGB) boyama renk gamına (CMYK) eşlenerek titiz bir doğrulukla görüntülenir.

 

PaperMatte Ekran Dokunmatik Kontroller 

Kullanıcı tecrübesinin en kıymetli öncelik olduğu HUAWEI MatePad 11.5 inç PaperMatte Edition’ın ekranları ipeksi, parmak izine sağlam bir dokuya sahip. Bu, karşılıkların kaydedilmesi için daha küçük bir temas yüzeyine sahip olan ve evvelki modellere kıyasla suratı %10 artıran 120Hz yüksek yenileme suratına sahip daha hassas bir dokunmatik yüzey ile eşleştirilmiştir.

Ekranın bakımına yardımcı olmak için eser ambalajında parmak izlerini, tozu, lekeleri ve hatta küçük çizikleri kolay kolay gideren çift taraflı, gri mikrofiber sentetik deri parlatma bezi bulunmaktadır. Paklık unsurlarıyla uygun çalışır, her iki tarafta da kullanılabilir. Fazla birikme yahut dökülme olmadan yıkanabilir.

 

PaperMatte Ekran Kağıt Üzerine Kalemle Yazma

Kalem ve kağıtla yazmanın organik hissini yaşamak isteyenler için tasarlanan PaperMatte Display, genel olarak kağıt gibisi bir yazma tecrübesi sunuyor. Kullanıcılar tablet üzerinde yazı yazarken, dokunma sesleri, hışırtı efektleri, titreşimler, direnç ve yansıma tedbire özellikleriyle kendilerini duyusal açıdan güçlü bir tecrübeye kaptırabilirler. Bu ögeler bir ortaya gelerek genel yazma tecrübesini yükseltiyor. PaperMatte ekranın kağıt üzerine kalemle yazma tecrübesi klâsik tabletlerinkiyle karşılaştırıldığında, kullanıcı tecrübesinde etkileyici bir gelişme sunduğu ortaya çıkıyor. Ekran ayrıyeten yazma verimliliğini sağlamak için pürüzsüz fakat kaymayan, dokulu bir yazma yüzeyine sahiptir. Daha zahmetsiz bir yazma tecrübesi için, naylon elastomer uçlu ve 2 ms düşük gecikmeli bir kalemle donatılmış HUAWEI M-Pencil kullanın. Sert şeffaf ucu yumuşak beyaz kalem ucuyla değiştirerek daha pürüzsüz bir el yazısı tecrübesi elde edin.

 

HUAWEI Notes

HUAWEI MatePad 11,5 inç PaperMatte Edition, HUAWEI M-Pencil ile notlar kaydetmenize ve fikirlerinizi resmetmenize yardımcı olan, kendi geliştirdiği profesyonel bir not alma uygulaması olan HUAWEI Notes’u sunar. HUAWEI Notes, notlarınızın sistemli bir halde organize edilmesini sağlamak için çeşitli formatlardaki gereçleri içe aktarmanıza, not klasörlerini sınıflandırmanıza ve kapak8 renklerini ve fotoğraflarını özelleştirmenize imkan tanır. 15x tuval yakınlaştırma ile fikirlerinizi detaylı olarak kaydetmek için tuvali 15 kata kadar yakınlaştırabilirsiniz. Kement aracını kullanarak seçili manzaraları problemsiz bir halde taşıyabilir, döndürebilir ve kopyalayabilirsiniz. İçeriği öteki bir dokümana zahmetsizce aktarmak için, içeriği vurgulayın ve Parçacık Al özelliği ile taşıyın.

 

HUAWEI MatePad 11.5 PaperMatte Edition, 11.999 TL fiyatla HUAWEI Online Mağaza üzerinden satışa sunuluyor. Yanında 4.198 TL bedelinde klavye ve M-Pencil ikramı olan bu özel tablette ayrıyeten 300 TL bedelinde sepet indirimi uygulanıyor. AMP115PM700PR koduyla ön siparişe özel 700 TL bedelinde ek indirim uygulanıyor.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen