Cts. May 11th, 2024

ASUS, yeni ProArt serisini içerik üreticilerin hayal gücünü güçlendirmek ve ihtiyaca yönelik çözümler sunmak için tasarladı. 13. Nesil Intel Core i9-13900 işlemci kullanan model, NVIDIA RTX A4000 veya NVIDIA GeForce RTX 4070 grafik kartı seçenekleriyle geliyor. PD500TE, video düzenleme, 3 boyutlu modelleme, işleme ve animasyon gibi yoğun işlemci gerektiren görevler için kararlı bir performans sunuyor. Ayrıca önceki modellere göre, daha sessiz soğutma için yeni bir termal tasarıma sahip.

PD500TE, önde gelen yaratıcı araçlarla uyumluluğu sağlamak için kapsamlı bir Bağımsız Yazılım Satıcısı (ISV) sertifikasyon sürecinden geçerek üretilmiş. Üzerindeki özelleştirilebilir ASUS Lumiwiz LED göstergeleriyle de yanlışlıkla kapanmaları önlemek için bir güç düğmesi kalkanı ve işleme ilerleme durumu e-posta bildirimleri içeriyor. Ayrıca 4 TB’a kadar PCI Express 4.0 x4 SSD ve 4 TB’a kadar sabit disk sürücüsü ile yeterince hızlı ve geniş bir depolama alanı sağlıyor.

Gürültüyü 40 dB’nin altında tutan sistem, iyileştirilmiş soğutmasıyla; yavaşlamaları, uygulama çökmelerini ve beklenmeyen ekran kapanmalarını ortadan kaldırmak istiyor. PD500TE’de dahili hava akışını destekleyen ve temel bileşenlerin daha fazla nefes almasını sağlayan çok bölgeli bir soğutma tasarımı var. Böylece sıcak hava verimli şekilde dışarıya yönlendirildiğinden, CPU ve GPU sıcaklıkları düşürülerek daha iyi performans sağlanıyor.

Elbette yaratıcılar için en önemli şeylerden biri de yazılım. PD500TE, Bağımsız Yazılım Satıcıları (ISV’ler) tarafından test edilip sertifikalandırılmış bir model. Bu sertifikanın anlamı, Adobe ve Autodesk gibi önemli araçların sorunsuz bir şekilde çalıştırıldığını garanti etmesi.

Kasaya göülü ASUS Lumiwiz LED göstergeleri, yük %90’ı aştığında mavi ışık kullanıcıları uyarıyor. PD500TE, içerik oluşturucularını işlemler tamamlandığında bir Outlook e-postası veya Teams mesajı göndererek uyarabiliyor.

Son olarak sahip olduğu yeni güç merkezi, PD500TE’nin durumunun izlenebileceği, kişisel ayarlarını düzenleyebileceği veya iş akışını optimize edebileceği bir portal olan ProArt Creator Hub ile çalışıyor.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen