Paz. Nis 28th, 2024

Bazı Samsung hayranları, halen 2022’nin Galaxy telefonları arasında bir Fan Edition (FE) modeli olmamasından yakınıyor. Ama görünüşe göre aynı şey 2023’te yaşanmayacak ve bu yıl beklenen Galaxy S23 FE’nin gelişi neredeyse kesin gibi…

Galaxy Club tarafından tespit edildiği üzere, Güney Koreli güvenlik sertifikasyon sitesi SafetyKorea.kr, EB-BS711ABY model numaralı bir bataryaya referans veren yeni bir giriş yayınladı. Bu aynı zamanda söylentilere göre Galaxy S23 FE’nin model adının bir parçasını oluşturuyor: ‘SM-S711x’.

Referans olarak, Samsung Galaxy S23 Ultra SM-S918x model numarasını kullanırken, telefondaki 5.000mAh batarya EB-BS918ABY model numarasına sahip ve buna göre bataryanın Galaxy S23 FE’ye ait olduğunu tahmin edebiliriz. Ne yazık ki batarya hakkında başka bir bilgi yok. Daha önce Nisan ayında sızdırılan özellikler, Galaxy S23 FE’nin 4.500mAh bir batarya ile geleceğini gösteriyordu.

Bu gelişme, daha önceki sızıntılarla birlikte telefonun bu yıl piyasaya çıkacağına işaret ediyor. Ancak bunun ne zaman olacağını söylemek için henüz erken. Telefonun önümüzdeki birkaç ay içinde piyasaya çıkmasının önündeki en büyük engel, Temmuz ayı sonunda yapılması planlanan Samsung Unpacked etkinliği. Bu etkinlikte Galaxy Z Fold 5 ve Z Flip 5‘in yanı sıra, Galaxy Tab S9 serisi ve Samsung Galaxy Watch 6’yı görmeyi bekliyoruz. Bunlar markanın en önemli cihazları olduğu için, araya bir de S23 FE’nin girmesi beklenmiyor.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen