Cts. May 4th, 2024


Bankacılık, finans, sigorta, perakende ve otomotiv başta olmak üzere farklı kesimlerdeki tecrübesini yenilikçi teknolojilerle birleştirerek şirketlerin dijital dönüşüm seyahatlerinde inançlı bir rehber olan GTech; 23 yıldır bilişim ekosistemine kıymet katıyor.

Günümüz iş dünyası, teknolojinin süratli evriminin tesiriyle büyük bir dönüşüm yaşıyor. Teknolojik yenilikler, iş yapma biçimlerini kökten değiştiriyor ve işletmeleri daha süratli, daha verimli ve daha rekabetçi hale getiriyor. Dijital dönüşümün, iş dünyasının temel taşlarından biri haline gelmesi şirketlerdeki değişim ivmesini de giderek artırıyor. İşletmeler, bilgiye anında erişim, akıllı otomasyon sistemleri ve data analitiği üzere teknolojilere ahenk sağlayarak rekabet avantajı yakalıyor. 

Alanında uzmanlaşmış takımı, farklı dallardaki tecrübesi ve özelleştirilmiş eser ve tahlilleri ile GTech, 23 yıldır şirketlerin teknolojik altyapılarını çağdaş platformlara taşıyor. Ar-Ge çalışmalarına ve insan kaynaklarına yaptığı yatırımlarıyla öne çıkan GTech; finansal teknolojiler ve bilgi mühendisliği alanında bölüm gereksinimlerini ve kurumların beklentilerini öngörerek %100 yerli eser ve tahliller geliştiriyor. 

“Global bir oyuncu olma” maksatlarını 2023 yılında daha da ileriye taşıdıklarını söyleyen GTech Kurucu Ortağı ve CEO’su Mine Taşkaya; GTech olarak hem analitik hem de finansal teknolojiler alanında kurumlara bir pusula üzere yol gösteriyor ve dijital dönüşüm seyahatlerine mentorluk ediyoruz. Ar-Ge bizim her vakit önceliğimiz. Bundan sonra da yeni eserler geliştirmeye devam edecek, dijital bankacılık ve API tahlillerimiz ile finans kesiminin dijital dünyadaki gereksinimlerini karşılamayı sürdüreceğiz. Bilhassa yeni jenerasyon bankacılık ve finansal teknolojiler alanlarında ortaya çıkan fırsatları yakından takip ediyor, bunları hakikat değerlendirip süratle aksiyona geçerek yurt içinde ve dışında büyümemizi destekliyoruz. Maksadımız Cumhuriyetimizin 100. yılında finansal teknoloji ihracatında %400 büyümek” dedi. 

Son bir yılda Doğan Yatırım Bankası, Fups Bank üzere finans dalının güçlü yeni oyuncularının altyapılarını kurarak müşteri portföylerini daha da büyüttüklerini belirten Taşkaya; “2023 yılına girerken müşteri odaklı yaklaşımımızı yurt dışında daha geniş bir coğrafyaya taşıyarak memleketler arası çapta Finansal Teknolojiler sunan bir şirket olma amacı koymuştuk. Gerçekleştirdiğimiz iş iştirakleri ve hayata geçirdiğimiz projelerle bu gayemize her geçen gün adım adım yaklaşmanın heyecanını yaşıyoruz. Geçen yılın sonunda açtığımız Dubai ofisimizle Avrupa’dan sonra Körfez Bölgesi, Güney Asya ve Afrika’ya sunduğumuz eser ve tahlillerimizle kurumlara kıymet katmaya devam edeceğiz” diyerek GTech’in küresel büyüme yolcuğuna dikkat çekti. 

GTech Hakkında:

2000 yılında kurulan GTech, birçok farklı bölümlerdeki tecrübelerini, küresel teknolojik gelişmelerle birleştirerek kurumlara katma paha yaratan eserler ve tahliller sunmaktadır. Dijital dönüşüm seyahatlerinde kurumlara inançlı bir rehber olan GTech, bölümdeki süratli değişime kolay adapte edilen tahlilleri ile şirketlerin teknolojik altyapısını çağdaş platformlara taşıyarak daha rekabetçi olmalarını sağlayan son derece çevik bir yapıya sahiptir. Müşteri odaklı yaklaşımı, datanın her katmanı ve her alanı üzerinden edindiği bilgi ve derin saha deneyimi ile GTech, Data Analitiği ve Finansal Teknolojiler olmak üzere 2 ana başlık altında uçtan uca hizmetlerini sunmaktadır. Analitik alanında; Büyük Bilgi ve Analitik, Bilgi Ambarı ve İş Zekası,   Sistem ve Bilgi Tabanı İdaresi, Bütçe Planlama ve Finansal Konsolidasyon hizmetleri ile Analitik Sigortacılık eseri Wiseboard Insurance, Analitik Perakendecilik eseri Wiseboard Retail ve   İK Bütçe Planlama eseri Cubeview HR’ı sağlamaktadır. Finansal Teknolojiler alanında; Ana bankacılık eseri Symphony Banking,  Tüketici finansmanı eseri Symphony Lending, Dijital Kanal eseri Symphony Digital, API ve açık bankacılık eseri Symphony LABs, Yasal raporlama eseri Magic Reports, İleri analitik eseri Smartbank, ve Moody’s Analytics Risk İdaresi eserlerini sağlamaktadır. TÜBİTAK, Üniversiteler, iş ortakları iş birliği ve bütünsel yaklaşımı ile kesimlerin gereksinimlerini ön görerek AR-GE merkezlerinde paha yaratan tahlillere odaklanan GTech, uzun müddettir Avrupa ve İngiltere’deki müşterilerine hizmet vermenin yanı sıra 2022 yılında Dubai ofisini açarak Körfez Bölgesi’de de kurumların dijital dönüşümlerine rehberlik etmektedir.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen