Pts. May 13th, 2024


Yeni jenerasyon teknolojilerin yeni jenerasyon operatörü olmayı hedefleyen Vodafone, ses ekipmanları alanında dünyanın önde gelen markalarından JBL ile işbirliğinin kapsamını genişletiyor. JBL’in en yeni kablosuz kulak içi kulaklık modeli JBL Wave Flex, yalnızca Vodafone FLEX’te satışa sunulacak.

Türkiye’nin dijitalleşmesine liderlik etme vizyonuyla faaliyet gösteren Vodafone, müşterilerine en gelişmiş teknoloji ürünlerini Vodafone FLEX ayrıcalıklarıyla sunmaya devam ediyor. “Yeni jenerasyon teknolojilerin yeni kuşak operatörü” mottosuyla en yeni teknolojiye sahip eserleri portföyüne katmayı sürdüren Vodafone, ses ekipmanları alanında JBL ile yeni bir işbirliğine imza attı. Buna nazaran, JBL’in en yeni kablosuz kulak içi kulaklık modeli JBL Wave Flex, sadece Vodafone FLEX’te satışa sunulacak. JBL’in bu çok özel kulaklık modeline herkesten evvel ulaşacak olan Vodafone FLEX müşterileri, ürünü faturaya ek 12 ayda ödeme imkânıyla satın alabilecek. 

Vodafone Türkiye İcra Heyeti Lider Yardımcısı Meltem Bakiler Şahin, şunları söyledi: “Vodafone olarak, en yeni dijital teknolojileri dünyayla birebir anda ve en uygun tekliflerle müşterilerimizin kullanımına sunmaya devam ediyoruz. Bu doğrultuda, ses ekipmanları alanında dünyanın önde gelen markalarından JBL ile işbirliğimizde yeni bir sayfa açıyoruz. Bu işbirliği sayesinde müşterilerimiz gereksinimleri doğrultusunda JBL eserlerine kendi ömür üsluplarına uygun model ve renklerde avantajlı fiyat ve ödeme imkânlarıyla Vodafone FLEX sayesinde ulaşabilecek. Bu kapsamda, JBL’in yeni kablosuz kulak içi kulaklık modeli JBL Wave Flex’i Vodafone FLEX üzerinden müşterilerimizle buluşturacak olmanın heyecanını yaşıyoruz. Müşterilerimiz, JBL Wave Flex eserine herkesten evvel ve Vodafone FLEX avantajlarıyla sahip olabilecek. Tüm müşterilerimizi son teknolojiye sahip eserlerle tanışmak üzere Vodafone’a davet ediyoruz.” 

 

Ayrıcalıklı dinleme deneyimi

Gün uzunluğu rahatlık sağlayan ergonomik dizaynıyla dikkat çeken JBL Wave Flex, süratli şarj özelliği ve uzun batarya mühleti sayesinde kulakta 8 saat, kutusunda ise 24 saat kullanım imkânı sunuyor. Ambient Aware özelliğiyle, müzik dinlerken etraftaki seslerin farkında olmak için otomatik ses yüksekliği ayarlanabiliyor. TalkThru özelliği sayesinde ise kulaklığı çıkarmadan diğerleriyle rahatça konuşmak mümkün oluyor. Suya ve toza sağlam olan JBL Wave Flex ile elleri kullanmadan aramalar kolaylıkla yönetilebiliyor ve arama boyunca kullanıcı kendi sesini duyabiliyor. Kullanıcılar ayrıyeten, JBL kulaklık uygulamasıyla dinleme tecrübesini kişiselleştirebiliyor.

 

10’u aşkın kategoride 1.000’den fazla ürün

Bir yıl evvel pazara sunulan Vodafone FLEX, Vodafone müşterilerinin gereksinim ve talepleri için çok geniş ve çeşitli eser portföyü sunan bir son teknoloji dünyası. “Seç Seç Al” mottosuyla duyurulan Vodafone FLEX’te toplam 10’u aşkın kategoride 1.000’den fazla eser yer alıyor. Müşteriler, varlıklı seçenekler ortasından aradığı esere kolayca ulaşabildiği üzere, kendine uygun ödeme prosedürünü de seçebiliyor. Vodafone FLEX dünyası “ürünü seç, ödemeni seç ve kolaylıkla al” prensibine dayanıyor.

  

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen