Çar. May 8th, 2024


Dijital hizmetler alanındaki kanal uzmanlığını Google Cloud’un VirusTotal eseriyle yaptığı iş birliği ile pekiştiren Axoft Intelligent Solutions, yatırımlarını hem Türkiye’de hem de globalde genişletmeyi hedefliyor.

 

Google Cloud’un VirusTotal Enterprise çözümünü portföyüne ekleyen Axoft Intelligent Solutions, siber güvenlik pazarında epey tanınan olan eserin kurumsal versiyonunu müşterilerine ve iş ortaklarına ulaştırıyor. Axoft Intelligent Solutions, ayrıyeten bu kurumsal sürümün yararları konusunda farkındalığı artırmayı ve pazarın büyümesini sağlamayı hedefliyor.

 

Google Cloud’un VirusTotal’ı

Google tarafından 2012 yılında satın alınan VirusTotal, Google Cloud tarafından sunulan en tanınan hizmetlerden birisi olarak biliniyor. Dünyadaki en varlıklı ve en aksiyona geçirilebilir kitle kaynaklı tehdit istihbarat paketi olan Google VT, siber güvenlikten sorumlu olan gruplara ağlarını siber güvenlik tehditlerinden proaktif olarak koruyabilmeleri için son teknoloji bir idare ortamı sağlıyor.

Axoft Intelligent Solutions Türkiye Ülke Müdürü Bahar Pınarlı,  Axoft Intelligent Solutions Türkiye olarak daha gelişmiş sorgulama ve tahlil yeteneklerine sahip VirusTotal Enterprise’ın distribütörlüğünü alıyoruz. Kurumsal versiyon, büyüklüğü ne olursa olsun her kullanıcının IP, URL, FILE ve HASH sorguları yapabilmesini sağlıyor ve SIEM, SOAR ve XDR üzere üçüncü parti güvenlik tahlilleriyle API entegrasyonu sayesinde daha kapsamlı bir güvenlik tahlili ve görünürlüğü sağlayabiliyor. Halihazırda XDR, SOAR, SIEM üzere tahlilleri kullanan kurumların Google Cloud’un VirusTotal Enterprise’ını bu güvenlik tahlillerini destekleyecek biçimde konumlandırmasını daha uygun buluyoruz. Axoft Intelligent Solutions’ın müşteri portföyünde halihazırda Türkiye’nin önde gelen büyük kurumları var ve biz de DNS ve Tehdit İstihbaratına odaklandığımız için bu alanda geniş bir tecrübe ve bilgi birikimine sahibiz.”

Axoft Intelligent Solutions ayrıyeten Google Cloud VirusTotal Enterprise sürümünün Türkiye pazarında büyümesine ve gelişmesine katkıda bulunmayı hedefliyor.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen