Paz. Nis 28th, 2024


HUAWEI FreeBuds Pro 3 ses kalitesinin sonlarını zorluyor

Huawei, yeni kuşak TWS kulaklıklarıyla sınıfının başkanı sesleri Türkiye’de sunuyor. Üstün akustik, donanım ve yazılım geliştirmeleri ile tüketiciler, yüksek çözünürlüklü Çift Şoförlü Ses Sistemi ve Akıllı ANC 3.0 ile üstün ses kalitesi bekleyebilir.

 Huawei’in TWS kulaklıklar için ses mühendisliğindeki uzmanlığından yararlanan en yeni kuşak kulaklıklar, kulakları şad eden gerçekçi ses kalitesi sunarak HUAWEI FreeBuds’ın prestijini koruyor.

 Yepyeni bir amiral gemisi modeli olan HUAWEI FreeBuds Pro 3, ses doğruluğunu tekrar tanımlamak ve kesimde yeni ölçütler oluşturmak için yenilikçi teknolojiyi kullanıyor. En yeni model, Pure Voice 2.0, Intelligent ANC 3.0 ve Triple Adaptive EQ ile gürültü engellemenin yanı sıra kristal netliğinde bağlantı sağlayan yüksek çözünürlüklü çift şoförlü ses sistemi ile zati sınıfının önderi olan ses tecrübesini geliştiriyor. Tekrar tasarlanan model ayrıyeten akıllı bağlanabilirlik ve yenilenmiş bir dizayna sahip.

 Yeni HUAWEI FreeBuds Pro 3 ile kullanıcılar, en sevdikleri müziklerin, sesli kitapların ve podcast’lerin keyfini çıkarabilir yahut rastgele bir yerden, gürültülü ortamlarda bile ses kısıtlaması olmadan bozulmamış sesli aramalar yapabilirler.

 

HUAWEI FreeBuds Pro 3, gecikme olmadan eksiksiz, gerçekçi bir dinleme tecrübesi sunan yüksek çözünürlüklü çift şoförlü bir ses sistemine sahip olduğundan, sesin 48 kHz ila 14 Hz ortasında bir ritmi atlamadan değişmesine müsaade verir.

 Ayrıca HUAWEI FreeBuds Pro 3, L2HC 2.0 ve LDAC kodeklerini destekliyor ve hem HWA hem de Hi-Res Audio Wireless sertifikalarına sahip. Bu ikili onay, kulaklıkların karmaşık detaylar ve dokularla dolu yüksek çözünürlüklü ses üretmesini sağlıyor. HUAWEI FreeBuds Pro 3, her dinleyicinin tercih ettiği müziğin keyfini tam da sevdiği biçimde çıkarmasını garanti eden Üçlü Uyarlanabilir EQ algoritmasını kullanarak, vakit ve yerden bağımsız olarak şahsileştirilmiş ve kusursuz bir işitsel tecrübe sunuyor.

 HUAWEI FreeBuds Pro 3, sesli ve imajlı aramalar sırasında ses alımını 2,5 kat artıran ve gürültülü ortamlarda bile net bağlantı sağlayan Pure Voice 2.0 teknolojisi ile arama kalitesini artırıyor. %50 düzgünleştirme ile gerçek vakitli gürültü engelleme sağlayan yapay zeka tabanlı uyarlanabilir bir algoritma olan Intelligent ANC 3.0’dan yararlanıyor. HUAWEI FreeBuds Pro 3, ister uçakta ister trende olsun, kusursuz bir seyahat ortağıdır.

 HUAWEI FreeBuds Pro 3, şarj kutusu ile birlikte kullanıldığında 31 saate kadar dinleme mühleti ve tek bir şarjla 6,5 saate kadar uzun ömürlü bir pil ömrü sunuyor. Ayrıyeten, kullanıcılar kablosuz olarak şarj edebilir ve HUAWEI FreeBuds Pro 3’lerini çabucak kullanmaya başlayabilirler. Bu kulaklıklar ayrıyeten IP54 derecesi ile toza ve suya sağlam olacak formda tasarlanmıştır, bu da onları etkin bireyler için ülkü hale getirir.

 Akıllı özellikleri ve performansı, gelişmiş ve sıkıntısız bir tecrübe sağlar. Kullanıcılar iki aygıtı tıpkı anda bağlayabilir ve iOS ve Android aygıtlar ortasında tekrar tekrar eşleştirmeye ve eşleştirmeyi kaldırmaya gerek kalmadan sesi kolay kolay değiştirebilir ve kesintisiz temas sağlar.

 

Kulaklıklar, tabiattan ilham alan üç renk seçeneğiyle sunuluyor: Seramik Beyaz, Yeşil ve Gümüş Frost. Şarj kutusu, aşınma ve yıpranmaya karşı %32 daha fazla dayanıklılık sağlayan tek modül nano cam içeriyor.

 

Huawei FreeBuds Pro 3, 4.999 TL fiyatla Huawei Online Mağaza üzerinden satışa sunuluyor. 399 TL bedelinde 1 yıl kayıp kulaklık dayanağı, AFBPRO300 kupon koduyla 300 TL ekstra indirim ve vade farksız 3 taksit avantajları da tüketicilere sunulan Huawei fırsatları ortasında.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen