Per. May 16th, 2024

Görünüşe göre Samsung, katlanabilir modeli Z Flip 5’in farklı bir varyantını çıkarmayı planlıyor ve bu, ‘retro‘ bir sürüm olarak piyasaya sürülecek.

Bu bilgi Notebookcheck üzerinden MSPoweruser’dan geliyor ve ekte resimler mevcut. Resimler iddianın güvenilirliğine katkıda bulunsa da her zaman olduğu gibi resmiyet kazanana kadar hiçbir şey kesin değil.

Samsung Galaxy Z Flip 5 Retro Edition‘da görünüşe göre sadece renkler ve kaplama değişiyor.

Bu yeni katlanabilir telefon mavi renkli bir panel ve çerçeve üzerinde mat bir kaplama ile geliyor. Diğer her şey aynı ve MSPoweruser’a göre yenilenmiş telefonun önümüzdeki haftalarda ortaya çıkmasını bekleyebiliriz.

Samsung Galaxy Z Flip 5’i şu anda Nane, Lavanta, Grafit ve Krem renklerinde alabilirsiniz; ayrıca Gri, Mavi, Yeşil ve Sarı renkleri de Samsung web sitesinde mevcut. Bu yeni ‘retro’ mavi, mevcut mavinin daha koyu bir tonu gibi görünüyor. Yeni renk seçenekleri akıllı telefon üreticileri için kolay bir kazanç gibi, zira üretim hatlarında minimum düzeyde yeniden düzenleme gerekiyor.

Samsung’un geçen yıl Samsung Galaxy S22’ye yeni bir Bora Moru seçeneği eklediğinde benzer bir numara yaptığını hatırlayabilirsiniz. Apple da bunu yapmayı seviyor, en son Mart ayında iPhone 14 için sarı bir renk tonu çıkarmıştı.

Öte yandan başka hiçbir sızıntı bu telefonun varlığını doğrulamadı ve MSPoweruser sızıntılar konusunda çok iyi bir geçmişe sahip değil. Ancak gerçekleşebilecek kadar makul göründüğünden, doğru olma ihtimali yüksek.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen