Çar. May 8th, 2024


İç lojistik kesiminde, satış ve satış sonrası hizmetler, ikinci el satış ve kiralama, otomasyon tahlilleri ve iş güvenliği alanlarında hizmet veren STILL ARSER, 3-4 Ekim 2023 tarihlerinde İstanbul’da düzenlenen 3.Uluslararası iş ve İstif Makinaları Kongresi & Kiralama Zirvesi’nin ana sponsoru olarak yer aldı. 

 

İMDER (Türkiye İş Makinaları Distribütörleri ve İmalatçıları Birliği) ve İSDER (İstif Makinaları Distribütörleri ve İmalatçıları Birliği) iş birliğiyle gerçekleştirilen aktifliğe, 55’in üzerinde farklı ülkeden 500’ün üzerinde üst seviye dal temsilcisi katıldı.

 

Zirve kapsamında düzenlenen kongrede konuşan STILL ARSER Genel Müdürü Mustafa Çiper “ Sektörümüzün önde gelen firmaları, pandeminin akabinde birinci kere bu kongrede buluştu.  STILL ARSER olarak bu türlü kapsamlı bir tertibin içinde olmaktan ötürü memnunuz. Kongrenin tüm bölümümüz için yararlı geçtiğine inanıyorum” dedi  ve şöyle devam etti “ “Dijitalleşme, Paylaşım İktisadı ve Güç Dönüşümü” sloganı ismi altında gerçekleşen dorukta biz de düşük güç  tüketimi ile sürdürülebilirliğe katkı sağladığımız uzun ömürlü ve etraf dostu eserlerimizi sergiledik. 2023 yılında bağımsız bir kuruluş olan IFOY tarafından mükafata layık görülen EXH16 ‘ı da yakından incelenebilmesi için alanımızda yer aldı.”

 

 

İç lojistik dalında, Avrupa’da 1’inci, Dünya’da 2’nci sırada yer alan KION Grubu’nun da bir modülü olan STILL GmbH ve Arkas iştirakinden doğan STILL ARSER, Türkiye geneline yayılmış bayi ağı ile birlikte 700’den fazla çalışana sahip bulunuyor. 

PANDEMİDEN SONRAKİ BİRİNCİ BÜYÜK BULUŞMA

 

Ulusal ve milletlerarası 200’den fazla kurumsal firma; iş, inşaat, istif makinaları dal profesyonelleri ve amaç alıcılar 2 gün boyunca B2B toplantılarda, interaktif kaynaşma programlarında bir ortaya geldi. Pandeminin akabinde kesimin birinci sefer buluştuğu aktiflik kapsamında gerçekleşen fuarda ise iştirakçi firmalar son teknoloji yeni jenerasyon eserlerini tanıttı. 

 

 

STILL ARSER Hakkında: 

1920’de kurulan STILL GmbH, dünya çapında 9000’den fazla çalışanıyla forklift bölümünün öncüsüdür. 2013 yılına kadar Arkas bünyesinde faaliyetlerini sürdüren firma; o yıl içinde STILL GmbH ile paydaşlık kurarak STILL ARSER ismiyle faaliyetlerine devam etme kararı aldı. STILL ARSER, İstanbul ve İzmir’deki merkez ofisleri ile Türkiye’nin her yerine dağılmış bayi ağıyla hizmet veriyor. Yeni ve ikinci el araç satışlarının yanında bilhassa kiralama projelerine odaklanarak, profesyonel işçisi ve 4500’ü aşkın ekipmanı sayesinde Türkiye’nin önde gelen firmalarıyla iş iştirakini sürdürüyor.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen