Cum. May 17th, 2024

Canon, yaratıcılığı ve teknolojiyi buluşturan Fotoğraf Zirvesi’nde bu yıl da yerini alıyor!

Fotoğraf Tertipleri Derneği (FOTON) tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen Fotoğraf Doruğu, 17-18-19 Kasım 2023 tarihlerinde Antalya’da gerçekleşecek. 3 gün boyunca söyleşi, panel, fotoğraf gösterimi, sunum, workshop ve fotoğrafçılığa dair birçok aktivite eşliğinde devam edecek dorukta Canon bir sefer daha yerini alıyor.  

FOTON tarafından 2022 yılında birinci kere düzenlenen ve ağır ilgiyle karşılanan Fotoğraf Zirvesi’nin ikincisi; Kültür ve Turizm Bakanlığı ile fotoğrafçılık alanındaki pek çok kurumun katkılarıyla fotoğraf tutkunlarını yeniden Antalya’da ağırlıyor. 

Dünyanın dört bir yanındaki fotoğraf severleri bir ortaya getiren tepenin ikinci yılında da yer alacak olan Canon, son teknolojiye sahip eserleriyle iştirakçilere tekrar eşsiz bir tecrübe sunacak. “EOS R Sistemi’nin 5 yılı” kapsamında 2018’den bu yana geliştirilen 11 aynasız fotoğraf makinesi gövdesi, RF ve RF-S lens serisi ve çeşitli aksesuarlarının yanında son periyodun ses getiren vlog kameraları ve kompakt fotoğraf yazıcıları aktiflik alanında kurulacak Canon tecrübe alanında ziyaretçilerle buluşacak.

Zirvede iştirakçiler fotoğrafçılık alanında uzman 24 konuşmacı ile tanışma ve tecrübelerini paylaşma fırsatı yakalarken; bölümdeki son gelişmeler hakkında da bilgi sahibi olacak. Antalya’da Hotel Megasaray Westbeach’de gerçekleşecek tepe bu yıl Ahmet Sel, Ali Alışır, Alper Koç, İstek Eke, Bingür Sönmez, Coşkun Aral, Ebru Ceylan, Engin Özendes, Habip Koçak, Haluk Uygur, Leyla Türker, Murat Gür, Ozan Bilgiseren, Ozan Sihay, Serhan Serter, Serhat Koç, Silva Bingaz, Şinasi Bingeli, Uğur Gallenkuş, Uğur Umay üzere bedelli isimleri ağırlayacak. 

Canon Eurasia Ülke Yöneticisi Alexandre Emeryk; “Fotoğrafçılığın bir tutku olduğuna inanıyoruz. Bu tutkuya sahip olmanın ne kadar değerli bir bedel olduğunun şuuruyla de fotoğraf severlerle her fırsatta Canon’u bir ortaya getirmeye itina gösteriyoruz. Fotoğraf Doruğu, bu manada fotoğrafçılığa gönülden bağlı pek çok kişinin hayallerine ortak olmamızı sağlıyor. Bir sefer daha bu değerli tertibin içerisinde bulunmaktan epeyce mutluyuz” diyerek fikirlerini lisana getirdi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen