Pts. May 20th, 2024

FAKER VE WEIBO GAMING WORLDS 2023’TE 

TEAM RAZER BAYRAĞINI DALGALANDIRDI! 

Team Razer; Lee “Faker” Sang-hyeok’u 4. Dünya Şampiyonası için ve Weibo Gaming’i 2023 Dünya Şampiyonası’ndaki muazzam eforları için kutlar. 

Seul, Güney Kore – Oyuncular için önde gelen küresel ömür biçimi markası Razer™; SK Telecom T1’in galip geldiği, Faker (SK Telecom T1 adına) vs. Weibo Gaming’in 2023 Dönemi Dünya Şampiyonası (Worlds 2023)’ndaki imrenilen şampiyonluk unvanı için gayret ettiği tarihi hesaplaşmasını duyurdu. 

Team Razer’ın 2023 Dünya Şampiyonası’ndaki harikulâde performansı, kuruluşun e-sporun sonlarını zorlamaya olan bağlılığının bir delilidir. Her iki ekibin da eşsiz maharet, stratejik yetenek ve derin oyun anlayışı sergilemesi, Razer’ın espor ihtilalinin ön saflarında yer aldığını bir kere daha kanıtlarken; mükemmelliğe, yeniliğe ve amansız zafer arayışına olan bağlılığını bir sefer daha doğruladı.

Razer Küresel Esports Kıdemli Müdürü Khang Thai, “Hem Faker hem de Weibo Gaming’in yeteneklerini Dünya Şampiyonası’nda sergilediklerine şahit olmaktan heyecan duyuyoruz” dedi. “Bu inanılmaz bir muvaffakiyet ve Razer’ın e-spor atletlerini en son teknolojiyle güçlendirme, harikalık kültürünü teşvik etme ve rekabetçi oyun için yeni standartlar belirleme konusundaki kararlılığını yansıtıyor.”

  Faker – Hakikaten Öldürülemez Bir Şeytan Kral  

Bu galibiyetle e-spor tarihine ismini yazdıran Faker, dört League of Legends Dünya Şampiyonası şampiyonluğuna ulaşan tek oyuncu oldu. Faker’ın eşsiz başarısı, onun “LOL’ün en düzgün oyuncusu” statüsünü pekiştiriyor.

Lee “Faker” Sang-hyeok, “Bu mesleğimin en şiddetli yılıydı” dedi. “Rakiplerimiz giderek daha düzgün hale geliyor ve MSI’daki hayal kırıklıklarımdan, sakatlığımdan ve Summer Split’ten sonra bugün burada, dünyanın doruğunda duracağımızdan emin değildim. Ekibimle gurur duyuyorum. Bunun için nitekim çok çalıştılar.”

Razer Grubu, Faker’ı 2021’den beri destekliyor. Buna ek olarak Faker, Razer’ın en tanınan espor fare serisi olan Razer DeathAdder’ı uzun müddettir silahı olarak tercih ediyor. Faker, 500’den fazla galibiyet ve tüm League of Legends Şampiyonası Kore karşılaşmalarında 2.600 kill yanında memleketler arası karşılaşmalarda 100’ün üzerinde galibiyet de dahil olmak üzere birden çok muvaffakiyete ulaşan tek oyuncu olarak rekabeti domine etti.

Kutlamaların bir modülü olarak Razer, Asya’daki RazerStore’larda çok sayıda seyir partisi düzenledi; buna RazerStore Taiwan, RazerStore Hong Kong, RazerStore Shanghai ve fazlası dahildi. Her iki kadronun taraftarları da toplulukla birlikte favori ekiplerine tezahürat yapma, heyecan verici ikramlar kazanma ve daha fazlasına sahip oldu. 

Espor milyonların ilgisini çekmeye devam ederken Razer, espor atletlerini desteklemeye, hayranlar ortasında canlı bir topluluk oluşturmaya ve gelişen espor ortamına katkıda bulunmaya olan sarsılmaz bağlılığını bir sefer daha doğruluyor.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen