Cts. Nis 27th, 2024


Logo Yazılım perakende tahlillerini kesim başkanlarıyla paylaştı

 

Logo Yazılım, Birleşmiş Markalar Derneği (BMD) iş birliğiyle düzenlenen toplantıda önde gelen perakende markalarının temsilcilerine Logo Diva RETAIL tahlillerini aktardı. 

 

Türkiye’nin en büyük yerli iş yazılımı şirketi Logo Yazılım, perakende bölümünün ve müşterilerinin teknolojik gelişmelerle birlikte değişen beklentilerine yönelik tahliller sunuyor. BMD iş birliğiyle düzenlenen toplantıda dal temsilcileriyle bir ortaya gelen Logo Yazılım; perakendedeki trendleri, dönüşen müşteri taleplerini ve bulut tabanlı Logo Diva RETAIL tahlilinin sunduğu avantajları paylaştı.

 

Toplantıya konut sahipliği yapan Logo Perakende Tahlilleri Genel Müdürü Arslan Arslan, dalda öne çıkan 3 trendi sıralarken, “Teknolojik gelişmeler, her alanda olduğu üzere perakende dalında de müşteri talep ve davranışlarında, iş yapma biçimlerinde değişimi beraberinde getiriyor. Bu devirde odağımızda 3 trend var; müşteri tecrübesinin güzelleştirilmesi, yeni iş modelleri geliştirerek gelir yaratma ve çalışan tecrübesinin uygunlaştırılması. Bulut bilişim, mağazalarda müşterilerin ve çalışanların tecrübesini üst seviyeye taşıyan tahliller geliştirilmesine imkân sağlıyor. Ayrıyeten şirketlerin iş süreçlerini optimize ederek, daha az kaynakla daha verimli işler yapılabilmesine imkan veriyor. Bulut tabanlı Logo Diva RETAIL çözümümüzün Taşınabilir Satış, Kampanya ve Self Checkout uygulamalarıyla perakende bölümündeki müşterilerimizin dönüşen gereksinimlere süratli bir halde yanıt verebilmesini sağlıyoruz” sözlerini kullandı. 

 

Birleşmiş Markalar Derneği İdare Şurası Lideri Sinan Öncel, teknolojinin ve çevikliğin ehemmiyetini vurgulayarak, “İçinde bulunduğumuz çağda, vakit karar alıcılar için çok değerli. Perakende işletmelerinin yöneticileri satış, müşteri memnuniyeti, satın alma vb. üzere tüm ünitelerden gelecek her türlü manalı dataya en süratli formda ulaşmak istiyor. Böylelikle meçhullüğü en aza indirmek, karar alma süreçlerini kısaltmak ve nihayetinde gerçek karar alarak elde edilen faydayı en yüksek düzeye çıkarmak hedefleniyor. Bu süreçte teknoloji ile desteklenmiş, kullanıcı dostu ve vaktinde ulaşılmış manalı datalar büyük değer taşıyor. Gayelere ulaşmak için tüm bölümlerin teknolojik gelişmeleri yakından takip etmesinin çok değerli olduğunu düşünüyorum” sözlerini kullandı.

 

Logo Yazılım perakendede, bulut tabanlı bir platform sunmanın avantajıyla sistemlerini müşteri tecrübesini ön plana çıkartacak biçimde kurguluyor. Türkiye’de bir birinci olan ve ihtilal yaratan Logo Diva RETAIL Bulut Taşınabilir Satış Uygulaması, kasa satış süreçlerini sabit kasalardan bağımsız hale getirerek kasa kuyruğuna girmeden satın alma tecrübesi sunuyor. Gelişmiş özellikleriyle birinci sefer bulut üzerinden birçok farklı sürecin gerçek vakitli yönetilmesini sağlayarak kullanıcılarına eşsiz müşteri tecrübesi sağlıyor.

 

 

 

Self Checkout Uygulaması ile müşterilerin yıllardır büyük süpermarketlerde deneyimledikleri kendi kendine alışveriş imkanını perakendenin yeni segmentlerine de yaygınlaştırmayı hedefliyor. Bağımsız ve ölçeklenebilir bulut kampanya sistemiyle ise tüm kanallarda müşteriyi tanıyıp özel kampanya ve avantajları hesaplayıp birleşik bir tecrübe sunuyor. Firmalar bu platform ile istedikleri her çeşitte kampanyayı ve fiyatlamaları kurgulayabilirken, kullanıma hazır senaryolar ile kampanyaları basitçe tanımlayabiliyor.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen