Paz. Nis 28th, 2024

Samsung’un katlanabilir telefonları pek ucuz olmasa da, Koreli dev katlanabilir cihazları için bazı rakiplerine göre daha düşük bir fiyat belirlemeyi başardı. Samsung katlanabilir cihazlarını giderek daha erişilebilir hale getirmeye çalışıyor ve söylentiler, şirketin önümüzdeki yıl için orta sınıf bir katlanır telefon üzerinde çalıştığını gösteriyor.

Şu anda bu söylentileri destekleyecek çok fazla kanıt bulunmasa da, pazar analizi firması TrendForce, tedarik zinciri kaynaklarına dayanarak cihazın 2024 yılında piyasaya sürülmesinin planlandığını söylüyor. Ayrıca bu cihazın katlanabilir telefon teknolojisinin yaygınlaşmasına yardımcı olacağı iddia ediliyor. Elbette bu tür bir yaygınlaşma için yeterince düşük bir fiyata ihtiyacı var. Bu yüzden Samsung’un orta seviye katlanabilir telefonunun maliyeti büyük öneme sahip.

@Tech_Reve aracılığıyla çıkan bir başka yeni söylentiye göre, bu gizemli orta sınıf Galaxy katlanabilir cihazı 400 – 500 dolar arasında bir fiyata satışa çıkacak.

Tahmin edebileceğiniz gibi katlanabilir bir telefon için 400 – 500 dolarlık bir fiyata ulaşmak oldukça zor görünüyor. Galaxy A54 ABD’de 450 dolara piyasaya sürülmüştü ve bu telefonun herhangi bir katlanabilir parçası bulunmuyor.

Galaxy S23 FE ise piyasaya sürüldüğünde 600 dolar fiyat etiketine sahipti. Bu durum, muhtemelen orta sınıf katlanabilir telefonun 400 – 500 dolar fiyat aralığına inebilmesi için S23 FE’den daha düşük özelliklere sahip olması gereceği anlamına geliyor.

Samsung’un mevcut Galaxy telefon serisine bakılırsa, söylentilerde önerilen bu katlanabilir cihazın, katlanabilir form faktörüne sahip olurken 500 doların altında bir fiyata ulaşmak için büyük fedakarlıklar yapması gerekecek. Başka bir deyişle, bu hedef fiyata ulaşabilmek için cihazın muhtemelen “orta sınıf” segmentinden ziyade “düşük seviye” pazar segmentine daha yakın bir cihaz olması ve ana çekim noktasının katlanabilme özelliği olması gerecektir.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen