Cum. May 3rd, 2024


Siber müdafaada global bir önder olan Acronis, Frost & Sullivan’ın Uç Nokta Güvenliği için Frost Radar raporunda bu alandaki en yeterli şirketlerden biri olarak öne çıkarıldı. Rapor, Acronis’in inovasyon ve büyüme potansiyelini vurgulayarak, şirketin uç noktalarını muhafaza maksadı güden yahut bu muhafazayı artırmak isteyen kuruluşlar tarafından neden ehemmiyetle kıymetlendirilmesi gerektiğini ortaya koyuyor. Bu kıymetlendirme, MSP’lerin Acronis’i çağdaş siber güvenlik için tipinin en yeterlisi bir tahlil olarak gördüklerini gösteriyor.

 Siber muhafazada global bir başkan olan Acronis, Frost & Sullivan’ın Uç Nokta Güvenliği Frost Radar raporunda en üst seviyede bedellendirilen şirketler ortasında yer aldı. Rapor, Acronis’in uç noktaları müdafaa ve bu muhafazayı artırma gayesi olan kuruluşlar tarafından değerli bir formda kıymetlendirilmesi gerektiğini vurgulayarak, şirketin inovasyon ve büyüme potansiyelini ortaya koyuyor. Frost & Sullivan bu yıl Acronis’i Frost Radar raporlarından birinde önder olarak birinci kere öne çıkarmıyor. Analist firma daha evvel de Acronis’in hizmet olarak felaket kurtarma (DRaaS) yeteneğini ödüllendirmişti. Her iki raporda da önder olarak tanınmak, şirketin siber güvenlik ve data muhafazanın kesiştiği siber müdafaa alanındaki odak noktasının ve liderliğinin altını çiziyor.

Raporda, zero trust erişimini destekleyen entegre, inançlı bir bulut tahliline erişmek isteyen müşteriler için daha az, daha yeterli ve daha kapsamlı güvenlik tahlillerinin kıymetine değiniliyor. Acronis’in Frost Radarındaki yeri, bu muhtaçlığa entegre, çeşidinin en güzeli yedekleme ve kurtarma, uç nokta müdafaa idaresi, siber güvenlik ve makûs hedefli yazılımdan muhafaza ile karşılık verebilme yeteneğini gösteriyor. Frost Radar raporu, Acronis’in uç nokta tespit ve müdahale (EDR) ve data kaybı tedbire (DLP) alanlarındaki liderliğinin yanı sıra tek bir kapsamlı tahlilde birden fazla entegre güvenlik katmanı sağlama hünerinin de altını çiziyor. Frost & Sullivan’a nazaran Acronis şu özellikleriyle öne çıkıyor:

 • Siber güvenliğe entegre bir yaklaşım: Frost & Sullivan, Acronis’in yapay zeka/ML tabanlı davranışsal algılama motorları, istismar tedbire özellikleri, URL filtreleme, önleyici data toplama ve yama idaresi üzere uç nokta güvenlik idaresi özellikleri dahil olmak üzere birden fazla uç nokta güvenlik katmanını entegre eden yeni platform geliştirmesini kıymetlendirdi. Bu entegre yaklaşım MSP’lere her şeyi kapsayan bir güvenlik müdafaası sunuyor, böylelikle müşterilerinin ağlarını güçlendirebiliyorlar.

• Kurumsal dataları muhafaza ve kurtarma yeteneği: Frost & Sullivan ayrıyeten Acronis’in yakın vakitte Bilgi Müdafaa alanında Yeni Eser İnovasyon Mükafatı kazandığının yanı sıra kuruluşun yeni davranış tabanlı DLP yeteneklerini de vurguladı. Bu hizmetler, Acronis’in bilgileri müdafaanın ve başarılı bir taarruz durumunda bu bilgileri kurtarmada da önder olduğunu gösteriyor.

Güvenliğin Geleceği Entegre ve Çok Katmanlı Tahlillerde Saklı

 Özellikle MSP’ler ve onların geniş ağları için güvenliğin geleceğinin entegre, çok katmanlı tahlillerde gizli olduğunu söyleyen Acronis Lideri Gaidar Magdanurov, “Acronis Cyber Cloud, muteber çağdaş bilgi muhafaza ve uç nokta tespiti ile kurtarma hizmetlerini bir ortada sunarak MSP’lerin kolay, verimli ve inançlı siber muhafaza sağlamasına imkan tanıyor. Yönetilen hizmet sağlayıcılara en düzgün güvenlik tahlilini sunmaya devam ederken Frost & Sullivan’ın çalışmalarımızı takdir etmesinden ötürü kendilerine minnettarız.” açıklmalarında bulundu.

Frost & Sullivan Güvenlik Sanayisi Müdürü Sarah Pavlak ise bahisle ilgili “Sektörde 20 yılı aşkın bir müddettir faaliyet gösteren Acronis, inovasyon, büyüme ve siber güvenliği dengeleme konusunda güçlü bir örnektir. Takımın dijital ortamların güvenliğini sağlamaya yönelik entegre yaklaşımı, müşterilerinin ekosistemlerindeki varlıkların daha âlâ korunmasını sağlıyor.” Sözlerini kullandı.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen