Per. May 2nd, 2024

Electronic Arts, EA SPORTS FC’nin UEFA Ulusal Kadrolarını temsil eden, Avrupa’nın en güzel EA SPORTS FC oyuncularının yer aldığı bir espor müsabakası olan UEFA’nın eEURO turnuvasının resmi platformu olacağını açıkladı.

eEURO, Avrupa’nın seçkin ulusal kadro futbol espor şampiyonasında yarışacak oyuncuların iştirakine açık olan, yıllık bir memleketler arası espor müsabakasıdır.

50’den fazla UEFA Ulusal Grubunun iştirakinin şimdiden onaylandığı UEFA eEURO 2024 turnuvasının, Mart 2024’te çevrimiçi elemelerle başlaması ve akabinde Temmuz 2024’te oynanacak canlı Şampiyona finalleriyle sonuçlanması planlanıyor. Ulusal Gruplar, eEURO eleme kademeleri öncesinde, müsabaka boyunca kendilerini temsil edecek bir espor oyuncusu seçecekler. Her ülke, EA SPORTS FC 24 oyuncularına ülkeleri ismine rekabet etme bahtı sunan oyuncu seçme turnuvalarına mesken sahipliği yaparak kendi seçim düzeneklerini belirleyebilecekler.

Seçili ülkeler için, Ulusal Ekip oyuncu seçimi turnuvası maç günleri, e-spor oyuncu temsilcilerinin belirlenmesi emeliyle Ocak 2024’te gerçekleştirilecek. 

EA SPORTS FC 24 şu anda PlayStation®5, Xbox Series X|S, PC, PlayStation 4, Xbox One ve Nintendo Switch™ için mevcut. Futbolun yeni tanımına taşınabilir platformlardan erişmek için EA SPORTS Mobile’ı App Store ve Google Play Store’dan indirebilirsiniz.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen