Per. May 2nd, 2024


Penta Teknoloji Xerox’un Türkiye’deki kanal iş ortaklarının tek yetkili distribütörü oldu

 

Bilgisayar, yazılım, baskı tahlilleri, sunucu, data depolama ve ağ eserleri başta olmak üzere 30 yılı aşkın müddettir dünyanın önde gelen teknoloji markalarını ve bilgi teknolojileri eserlerini tüketicilerle buluşturan Penta Teknoloji, dijital baskı kesiminin en büyük şirketlerinden Xerox ile iş birliğini bir adım öteye taşıdı. Eser ve hizmet portföyünü yeni iştiraklerle daima büyüten Penta Teknoloji, yeni mutabakatla Xerox’un Türkiye’deki kanal iş ortaklarının tek yetkili distribütörü oldu. Xerox ile uzun yıllardır muvaffakiyetle yürüttüğü iş iştirakini yeni bir mutabakatla taçlandıran Penta Teknoloji, katma bedelli hizmetler ve dijitalleşmeye yaptığı yatırımlarla fark yaratmaya devam edecek. 

 

Fatih Erünsal: “Teknolojinin tüketiciyle buluştuğu her noktada varlık gösteriyoruz”

 

Xerox eserlerinin tüm dünyada olduğu üzere uzun yıllardır Türkiye’de de ağır bir ilgi gördüğüne dikkat çeken Penta Teknoloji Genel Müdürü Fatih Erünsal şunları söyledi: “30 yılı aşkın müddettir iş ortaklarımıza ve üreticilerimize katma bedelli çalışmalar sunmak maksadıyla dalımızda pek çok hizmete öncülük ettik. Bugün Penta Teknoloji olarak e-ticaret platformlarından teknoloji marketlerine, ferdî tüketici eserlerinden kamu ve kurumsal gereksinimlere kadar teknolojinin tüketiciyle buluştuğu her noktada varlık gösteriyoruz. Dünyanın en büyük teknoloji şirketlerinin en yenilikçi eserlerini, Türkiye’nin her noktasına Penta Teknoloji teminatıyla sunuyoruz. Son olarak dijital baskı alanında dünyanın en büyük şirketlerinden Xerox ile uzun yıllardır muvaffakiyetle sürdürdüğümüz iş ortaklığımızı daha da geliştirdik ve şirketin Türkiye’deki kanal iş ortaklarının tek yetkili distribütörü olduk. Önümüzdeki süreçte de teknoloji pazarına sunduğumuz yenilikçi eserlerle müşterilerimize katma pahalı hizmetler vermeye devam edeceğiz.”   

 

“Penta Teknoloji ile birlikte büyüyecek olmaktan heyecan duyuyoruz”

 

Xerox Bölge Distribütör ve Kanal Müdürü Tony Burleigh ise Xerox ve Penta Teknoloji iş birliğinin değerini şu sözlerle vurgulayarak kelamlarına şöyle devam etti: “Bu muahede, Xerox’un Türkiye’de güçlü ve birbirine bağlı bir iş ortağı ağı oluşturma konusundaki kararlılığını yansıtıyor. Penta Teknoloji ile olan iş birliğimizin günden güne gelişerek devam edeceğinden eminiz. Xerox’un büyüme ve iş birliği seyahatine Penta Teknoloji ile birlikte devam etmekten heyecan duyuyoruz. Uzun yıllardır ortaklaşa birbirinden başarılı işlere imza attığımız Penta Teknoloji’ye teşekkürlerimi sunuyorum.”

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen