Cts. May 4th, 2024


Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, kesimin en büyük tertibine ikinci sefer mesken sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

KKTC Turizm, Kültür, Gençlik ve Etraf Bakanlığı himayelerinde, Elexus Hotel & Convention konut sahipliğinde,  , Cyprus Royal Turizm ve Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı (TGA) takviyeleriyle düzenlenecek tertipte ulusal ve milletlerarası kurumsal firmalar, aktiflik ajansları, oteller, acenteler, turizm ve aktiflik dalı profesyonelleri ACE of MICE çatısı altında bir ortaya geliyor olacak.

 

B2B TOPLANTILAR İLE MICE BÖLÜMÜ EN ÜST SEVİYEDE BİR ORTAYA GELECEK

MICE dalını B2B toplantılar, network aktiflikleri ve ödül merasimi ile bir ortaya getiren Dream Project, kesimde yeni iş birliklerinin oluşmasını ve ticari hacmin artmasına büyük katkı sunuyor. Masters of Events by ACE of M.I.C.E. Awards ile yüzlerce kurumsal markanın aktiflik satın alıcılarının yanı sıra  milletlerarası tıp operatörlerinin, acente ve aktiflik firmalarının üst seviye yöneticilerini 3 gün boyunca hosted buyer olarak ağırlayacak.

 

Parlayan Yıldız Kıbrıs MICE Destinasyonu Oturumu

Büyük bir potansiyele sahip olan Kıbrıs MICE pazarının bu alanda aldığı hissenin arttırılması için neler yapılması gerektiğinin ele alınacağı oturumda kıymetli konuşmacılar yer alacak.

5 Ocak tarihinde gerçekleşecek ‘’Parlayan Yıldız Kıbrıs MICE Destinasyonu’’ oturumunda ; Kuzey Kıbrıs Türkiye Cumhuriyeti Başbakan Yardımcısı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Etraf Bakanı Fikri Ataoğlu, Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği Lideri Firuz Bağlıkaya, Kıbrıs Türk Otelciler Derneği Lideri Dimağ Çağıner, Jolly CEO & İdare Heyeti Lider Yardımcısı Mert Vardar, Cyprus Royal Kurucu Ortağı Rauf Denktaş, Kıbrıs Türk Turizm ve Seyahat Acenteleri Birliği Lideri Orhan Tolun ve Elexus Hotel Genel Müdürü Görkem Aydıner’ in konuşmacı  olarak yer alacaklar ..

 

25 KATEGORİDE BAŞVURAN YÜZLERCE FİRMA HEYET OYLAMASINDA

Masters of Events ACE of M.I.C.E. Awards ile ilgili açıklamalarda bulunan Dream Project CEO’su Volkan Ataman ,“Bu yıl 12. Defa bölümümüzü B2B network toplantılar ve interaktif kaynaşma programları ile en üst seviyede bir ortaya getiriyoruz. Bölümün profesyonelleri, 2 gün boyunca B2B toplantılar ile yeni iş temasları oluşturacak” dedi. ACE of M.I.C.E. tertibi ile 11 yıldır dala kıymetli katkılar sağladıklarını aktaran Ataman, KKTC’deki bu aktiflik ile bunu bir üst noktaya taşıyacaklarını vurguladı. Ataman kelamlarını şöyle sürdürdü “Bu yılki Masters of Events by ACE of M.I.C.E. Awards ile yeniden ulusal ve milletlerarası çok değerli markaları ve pahalı isimleri buluşturacağız. Bu büyük tertiple; aktiflik dalının faaliyetlerinin sürdürülebilir büyümesine istikamet vermeyi, dalda hizmet veren kurum ve kuruluşlarda daha harikaya ulaşma dileği yaratmayı hedefliyoruz. Ayrıyeten etkinliğimiz Kıbrıs MICE destinasyonuna çok büyük katkılar sunuyor olacak.

 

EĞLENCE DORUKTA OLACAK

5 Ocak akşamı gerçekleşecek MOE Party ‘de dünyaca ünlü Dj Erkan Şen ile iştirakçilerle keyifli bir gece yaşanacağını belirten Ataman,  6 Ocak akşamı ise kırmızı halı seremonisi ile başlayacak ve harika gösteriler eşliğinde gala yemeği ile devam edecek olan ACE of M.I.C.E. Awards Ödül Töreni’nde bölümünün en uygunlarının 25 başka kategoride mükafatlarına kavuşurken harika sesi ve yorumuyla Gökhan Zirve geceye renk katacak.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen