Cts. Eyl 28th, 2024

Adanalı

Tarih: 2009-11-06 TV : ATV Saat: 21:00Tür:Yerli Dizi

MACERA TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR…

Adanalı, Sofia ve Engin ilişkisini fark etti!

Peki Engin aşkı mı, işi mi tercih edecek?

“Adanalı” merakla beklenen yeni bölümüyle

6 Kasım Cuma akşamı atv’de!

Sakın Kaçırmayın!

ADANALI
(Yeni Bölüm)

38. Bölüm Özeti:

ANTEB ajanları oldukça yoğun geçen haftanın ardından tatil gününü ellerinden geldiğince sakin geçirmeye çalışırlar. Ancak işler pek de umdukları gibi gitmeyecektir.

Maraz Ali, İdil’den gelen telefonla oğlu ve sevdiği kadınla buluşmaya gider. İlk kez oğluyla doyasıya zaman geçirecektir. İdil işlerini öne sürerek Maraz Ali ve Ali’yi baş başa bırakır. Babalık işinde henüz acemi olan Maraz Ali biraz bocalar.

Adanalı, Maria ve Sofia ise sabah kahvaltısı için dışarı çıkarlar. Sofia babasına haber vermeden Engin’i davet eder. Adanalı, Sofia ve Engin’in sadece arkadaş olmadıklarından kuşkulanarak Engin’le bir konuşma yapar, Engin’den seçim yapmasını ister. Engin neye karar verecektir? Aşk mı, iş mi?

Künye :

Yapım : Kuzey Production Yapımcı : Ali Gündoğdu, Mehmet Yiğit Alp Senaryo : Tayfun Güneyer Yönetmen : Tayfun Güneyer, Kartal Çidamlı Adanalı Dizisi Oyuncuları : Oktay Kaynarca (Adanalı Yavuz), Mehmet Akif Alakurt (Maraz Ali), Selin Demiratar (İdil), Nurhan Özenen (Hafize), Serenay Sarıkaya (Sofia), Alican Yücesoy (Tilki Timur), Orhan Aydın (Nevzat Müdür), Rüzgar Aksoy (Ferruh), Gökhan Kıraç (Mülayim), Fırat Albayram (Boncuk Semih), Çağkan Çulha (Engin), Pınar Dikici (Ayşegül), Nilüfer Silsüpür (Derya) Yeni Bölüm

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen