Per. May 9th, 2024


Hanımın Çiftliği

Tarih: 2009-11-06 TV : KANAL D Saat: 20:15Tür:Yerli Dizi

Ramazan, Güllü’yü geri getiriyor

Kanal D’nin, büyük beğeniyle izlenen dizisi “Hanımın Çiftliği” bu akşam da heyecan dolu bir bölümle ekrana geliyor. Orhan Kemal’in aynı adlı romanından televizyona uyarlanan dizide başrolleri, Mehmet Aslantuğ, Özgü Namal ve Caner Cindoruk paylaşıyor. Dizinin bu bölümünde; Ramazan, Güllü’yü çiftliğe geri getiriyor.

Ramazan ile Güllü, bağ evinden ayrılmışlardır. Muzaffer’in Güllü’yü bağ evinde bulma umudu hüsranla sonuçlanmıştır fakat, jandarmanın aramaları tüm hızıyla devam etmektedir. Her geçen saniyede ise Muzaffer, sanki aklını kaçırmaktadır.

Güllü ise sonuna kadar direnmekte ancak, Ramazan’ı bir türlü ikna edememektedir. Bunun üzerine artık tek bir çare kalmıştır. Güllü, Ramazan’a karşı takındığı sert üslubunu düzeltip, onu gerçekten sevmediğini farklı bir dille anlatmayı dener. Ve bu konuşma Ramazan’ın kafasında şimşeklerin çakmasına neden olur.

Künye :

Yeni Bölüm

Yapım :Gold Filmcilik
Yapımcı : Faruk Turgut
Yönetmen :Faruk Teber
Senaryo : Zülküf Yücel
Oyuncular : Mehmet Aslantuğ (Muzaffer), Özgü Namal (Güllü), Caner Cindoruk (Kemal), Ebru Özkan (Halide), Ali Düşenkalkar (Kabak Hafız), Hakan Boyav (Berber Reşit), Mehmet Çevik (Cemşir), Necip Memilli (Zaloğlu), Zuhal Gencer (Zehra), Evrim Solmaz (Gülizar), Tuğçe Ersoy (Pakize), Kadir Özdal (Yılmaz), Can Kolukısa (Yasin Ağa), Işık Aras (Seyyare), Güzin Çorağan (Meryem), İmer Özgüm (Fattum), Haki Biçici (Hamza), Tayfun Sav (Paşazade), Zeynep Kaçar (Neriman), Tayfun Eraslan (Zekai), Nazan Ayaz (Hacer)

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen