Çar. May 1st, 2024

Heroes

Tarih: 2009-11-09 TV : E2 Saat: 21:00Tür:Yabancı Dizi

“Heroes”

Sıra Dışı Güçleri ile Kahramanlar Geri Dönüyor!

Üçüncü Sezon Başlıyor

Pazartesi 21:00

Olağanüstü güçler geliştirdiklerini keşfeden insanları konu eden, iyi ve kötü kahramanların her seferinde karşı karşıya kaldığı, aksiyonu giderek artan “Heroes”un 3. sezon yeni maceraları e2’de başlıyor….

Farklı mısınız? Farkında mısınız?

Sürdürdüğünüz yaşantınız, düzenli gidip geldiğiniz işiniz dışında başka bir amacınız olduğunu mu hissediyorsunuz? Sizi bilemeyiz ama onlar öyle hissediyordu. Dünyanın dört bir köşesinde, birbirinden farklı hayatlar yaşayan bir grup insan, sahip oldukları özel güçleri kullanacakları o özel anın gelmesini bekledi. Zamanı geldiğinde de dünyayı kurtarmak için yola koyuldular. Kahramanlar, bu yolculukta kimi zaman kaderin cilvesiyle kimi zaman da sahip oldukları muhteşem güçlerin etkisiyle yollarından saptılar…

3. Sezon – 1. Bölüm: Yeniden Doğuş…

Yeni macera başlarken; Heroes’un yeni bölümü ilk iki sezondan alışık olduğumuz bir zaman atlamasıyla ekrana geliyor. 4 yıl sonraya giderek başlayan bölümde Nathan’ı kimin vurduğu ortaya çıkıyor. Bu sırada Mat kendini bir çölün ortasında bulacaktır. Babasından önemli bir mesaj alan Hiro ise onun uyarılarına rağmen merakına yenik düşerek çok büyük bir hata yapar.

Clair, Hiro’nun öldürdüğünü gördüğü Sylar’ın ziyareti ile sarsılır. Sylar hala Clair’in güçlerinin peşindedir… Diğer yandan Maya herkesin güçlerinin nasıl kontrol edileceği üzerine araştırma yapan Mohinder’a konuyla ilgili bir fikir verir. Nathan ise nihayet iyileşmiştir. Linderman onu ziyarete gider.

Künye :

3.Sezon 1.Bölüm

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen