Cts. May 4th, 2024

Kurtlar Vadisi Pusu

Tarih: 2009-11-05 TV : STAR TV Saat: 19:45Tür:Yerli Dizi

Kurtlar Vadisi Pusu’nun 5 Kasım Perşembe akşamı özetsiz olarak yayınlanacak olan 69. bölümünde yine nefesler tutulacak, tüm Türkiye Star TV ekranlarına kilitlenecek.

KURTLAR VADİSİ PUSU 69. Bölüm (6.bölüm):

Gladio’nun 5. adamının kendi ailesinden biri olduğunu öğrenen Polat Alemdar ne yapacak? Karısı ve görevi arasında kalan Polat, girdiği çıkmazdan nasıl kurtulacak? Polat ve ihtiyarlar arasındaki gizli görüşmede neler konuşulacak?

İskender Büyük’ün ülkeyi ele geçirmek için yaptığı büyük plan ne olacak?

İskender hapisten yeni çıkan Şeref Zazaoğlu’ndan ne isteyecek?

Tüm bu soruların yanıtları ve çok daha fazlası, Kurtlar Vadisi Pusu’nun heyecan dolu yepyeni bölümüyle 5 Kasım akşamında, özetsiz olarak Star TV ekranlarında olacak…

Ali Sürmeli, “Kurtlar Vadisi Pusu”ya “Şeref” veriyor!

Türkiye’nin en çok izlenen, konuşulan ve konuşturan dizisi Kurtlar Vadisi Pusu, Star TV ekranlarında izleyicileriyle buluşmayı sürdürüyor. Dizinin, 5 Kasım Perşembe akşamı yayınlanacak yeni bölümünde ise Kurtlar Vadisi Pusu ekibine sinemaseverlerin çok iyi tanıdığı usta bir isim katılıyor. Oyuncu Ali Sürmeli, “Şeref Zazaoğlu” karakteriyle Kurtlar Vadisi Pusu’ya yeni bir soluk kazandırıyor.

Aksiyon, gerilim ve heyecan dolu 4. sezon bölümlerini Star TV aracılığıyla izleyicilerin beğenisine sunan Kurtlar Vadisi Pusu, geniş ve güçlü oyuncu kadrosuna yeni bir isim ekliyor. Geçtiğimiz sezon Star TV’de yayınlanan “Baba Ocağı” dizisindeki “Seyfi Efe” tiplemesiyle akıllara kazınan Ali Sürmeli, tüm Türkiye’yi Star TV ekranlarına bağlayan Kurtlar Vadisi Pusu ekibine katılıyor.

Dizide “Şeref Zazaoğlu” karakterini canlandıracak olan usta oyuncu, 5 Kasım Perşembe akşamı ekrana gelecek 69. bölümden itibaren Kurtlar Vadisi Pusu’ya yeni bir soluk kazandırıyor. Bugüne kadar hapiste olan Şeref Zazaoğlu’nun ilk işi ise İskender Büyük’le masaya oturmak oluyor. Kendine özgün yöntemleriyle çok can yakacak olan Zazaoğlu, yapacakları ve söyleyecekleriyle Kurtlar Vadisi Pusu’nun efsane karakterleri arasına girmeye hazırlanıyor.

Youtube izle

Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölüm
Yapım: Pana Film
Yapımcı: Raci Şaşmaz
Senaryo: Raci Şaşmaz , Bahadır Özdener ,Cüneyt Aysan
Yönetmen: Sadullah Şentürk
Oyuncular : Necati Şaşmaz , Hatice Şendil , Gürkan Uygun , Kenan Çoban , Erhan Ufak ,Erdem Ergüney, Emin Olcay ,Serpil Tamur , Musa Uzunlar, Mustafa Üstündağ,Osman Wöber

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen