Pts. May 6th, 2024

Bazen sinirlerine hakim olamayan Erman Toroğlu birbirinden ilginç yorumlara imza attı.

Digitürk Yönetimi’nin ani bir kararla 14 yıllık gelenek haline gelen Maraton programını yayından kaldırması tüm futbolseverlerde şok etkisi yarattı.

Özellikle yorumcu Erman Toroğlu’nun yaptığı argo yorumların futbolun marka değerini düşürmesi nedeniyle bu kararın alındığı söylenirken, herkes yapılacak resmi açıklamayı bekliyor.

14 yıl boynca Erman Toroğlu ve Şansal Büyüka ikilisi sayısız maç ve binlerce tartışmalı pozisyonu yorumlarken birbirinden ilginç diyaloglara imza attılar.

Erman Toroğlu’nun yorumları ise programın en ilgi çeken kısmıydı kuşkusuz. Bazen sinirlerine hakim olamayan Toroğlu birbirinden ilginç yorumlara imza attı. Biz de bu ilginç dialogları sizler için derledik.

İŞTE TOROĞLU’NUN BOMBALARI
Bakirelik yalnız bayanda mı olur? Mesela hakemin bakiresi olmaz mı? Yani bozulmamış bir hakem.
Rakibin kuyruk sokumundan girerek, anüsteki basuruna ameliyat yapan Emre’yi oyundan atamıyorsun, bir de olmayan bir penaltı, bir takım galip geliyor.
Öyle şey tutar gibi tutarsan penaltı olur… Ne olduğunu söylemeyeyim.
Ey Beşiktaş taraftarı… Şenol’a o kadar anneni bilmem neresinden bilmem ne yapayım diyorsunuz. Yapacaksanız da bunu düz yerinden yapın. Ters tarafını bırakın.
Ya sen kimsin ya, sadrazamın sol şeyinin çocuğu musun? Allah Allah.
Ben Genelkurmay Başkanı’nı asker isterim ağbi… Özkök Paşa ayrıldı, onun için diyorlar ki çok demokratik, çok beyefendi, çok efendi. Tamam öyle olsun. Ama ben çok demokratik bir genelkurmay başkanı istemiyorum ağbi… Benim genelkurmay başkanım kodumu oturtacak, vurdu mu oturtacak!
Asker askerliğini yapmayacak, polis polisliğini yapmayacak. AB onu isteyecek… AB bir de krem istesin de, kremle gelsin. Bir de krem verelim AB’ye de, fazla acıtmasınlar… Oraya geldik, kreme geldik. Bir de onu verelim, rahatlayalım. Bırakın böyle işleri, bırakın böyle oynamayı… Bir şeyler söyleyin! Bağlanmışsın… Komando birliği de olmaz, özel harekat timi yapacaksın… Hâlâ “yatırım yapalım” diyorlar… Yıllarca ne yaptık? Ne kısa vadede bir b.k var, ne uzun vadede…
Değişik bir yerden gireyim sana… (Şansal Büyüka’ya)
Erman Toroğlu: Bu adam bizle şey geçiyor da söylemeyeyim şimdi, bir şey geçiyor da..
Şansal Büyüka: Dalga geçiyor de hocam, dalga de!..
Erman Toroğlu: İşte bir şey geçiyor da, dalga geçiyor diyelim!
Allah’tan şişenin ağzı darmış. Ya bir de geniş olsaydı, o zaman büyüğünü yapıp atacaktı demek! (FB-GS maçında sahaya atılan idrar dolu şişe ile ilgili yorumu)
Şimdi sana Tuncay’ın bir şeyini göstereceğim, dudağın uçuklayacak!
Orada maç ayağına gelmiş. Acıma, yapsana 4-1 filan. Hani “hastayı yatağında…” demişler… Kalkmayacak ayağa.
Bu pozisyona faul çalan hakeme ben, “Lisansını bırak, gel sana bi çay-kahve ısmarlayayım” derim.
Şansal Büyüka: Ceyhun’a ne diyorsun hocam?
Toroğlu: İnanılmaz. Tam dayaklık! (Maraton  Lig TV)

By