Cts. May 4th, 2024

Çekmiş olduğu filmlerle büyük sükse yaşatan Mahsun Kırmızıgül Yeni bir Projeyle bizleirn Karşısına Geçiyor. New Yorkta Beş Minare filmini izlemek isteyenler 2010 da Sinemalardan Boş koltuk arasınlar diyoruz.. Oyuncu Kadrosu gerçekten çok geniş..
Mahsun Kırmızıgülde ilk kez bir Polisiye Film çekicek. Hep beraber filmi yakında göreceğiz..

Mustafa Sandal, oynadığı reklam filmlerinden sonra, 11 yıl aradan sonra bir sinema filmi için kamera karışısna geçtiğinde top sakalı ve kısacık saçlarıyla, hayranlarının alıştığı halinden çok farklıydı…

Beyaz Melek ve Güneşi Gördüm ile gişe rekorları kıran Mahsun Kırmızıgül, yeni projesi New York’ta Beş Minare’nin teaserını görücüye çıkardı. Kırmızıgül, yine tüm ezberleri bozma iddiasında. Yaptığı iki film ile büyük başarı elde eden ünlü yönetmen yeni filmin hazırlıklarına başladı.

Hikayesi Mahsun Kırmızıgül’e ait olan New York’ta Beş Minare için nisan-mayıs aylarında Boyut Film-Murat Tokat’ın yapımcılığında çekimlere başlanacak.

Filminin yedi sahnesinden oluşan teaseri önceden çekilerek, sinema salonlarında izleyicisiyle buluşmaya başladı. Bir süre sonra sinema salonlarında fragmanı gösterilecek film Kasım 2010’da beyazperdede olacak.

İlk hikayesini 11 yıl sonra gerçekleştirecek olmanın mutluluğu içinde olan Kırmızıgül için bu projenin yeri apayrı. Yıllar önce bir araya gelerek bu projeyi çekmeye çalışan Mustafa Sandal ve Mahsun Kırmızıgül nihayet hayalleri için bir adım atmış oldular. Sandal ’11 yıl önce bu filmde beraber oynayacaktık. Türlü aksilikler sonucu yapamamıştık. Mahsun’un yaptığı işler ve başarısı ortada. Onun işine olan bağlılığı ve çalışkanlığı, aynı oranda da çıkardığı başarılı işlerden çok etkileniyorum. Filmin konusuna gelince, sadece beş kişinin bildiği senaryo ile ilgili yapılan her yorum gerçek dışı olacaktır’ dedi

TOP SAKALLI MUSTAFA SANDAL

İlk kez bir sinema filmi için kamera karşısına geçen Mustafa Sandal, oynadığı reklam filmlerinden sonra, sinema kariyerine iyi bir başlangıç yağacağı bu filmde top sakallı ve kısacık saçlarıyla şaşırtacak. Yönettiği iki filminde de aynı zamanda kamera karşısına da geçen Mahsun Kırmızıgül, iki farklı karakter için de eleştirmenlerden tam not almıştı. İki filmde de saçlarını kestiren Kırmızıgül, bu kez saçlarını uzatarak yakışıklı ve bambaşka haliyle izleyici karşısına çıkacak.

kaynak:(haber7)

Son yıllarda kendisini yönetmenliğe adayan hatta “Güneşi Gördüm” filmiyle Oscar aday adayı olan Mahsun Kırmızıgül, istediği her şeyi elde ettiğini bir kez daha kanıtladı! Kırmızıgül, yeni filmi “New York’ta Beş Minare” için spiker Burcu Esmersoy’a rol teklifi yaptı. Ancak sunucu, Mahsun’u reddetti. Burcu Esmersoy’u ikna turlarına başlayan Mahsun Kırmızıgül, sık sık güzel spikeri aramaya başladı. Bunun üzerine bir araya gelen ikili arasında samimiyet ilerledi. Burcu Esmersoy, bu “ilişki” üzerine Mahsun’un yeni filminde rol almayı kabul etti. Yaklaşık 1 aydır görüşen Mahsun Kırmızıgül ile Burcu Esmersoy, ilişkilerini önceki gün bitirdi. Mahsun Kırmızıgül, Mine Cangal’la; Burcu Esmersoy ise sevgilisi Cem Alper’le olan beraberliğini sürdürüyor.

İlk teklife ‘hayır’
Ünlü spiker, Mahsun Kırmızıgül’ün yeni filminde rol alması için kendisine yaptığı ilk rol teklifini “Tecrübem yok” diyerek geri çevirmişti.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen