Cts. May 18th, 2024

Bir Şarkısın Sen

Tarih: 2010-02-06 TV : ATV Saat: 20:00Tür:Müzik

“Bir Şarkısın Sen”, yeni neslin mucize sesleriyle geliyor!
Bu haftanın konukları; Ziynet Sali, Bora Ayanoğlu Ve
“Bir Şarkısın Sen”in in başından beri şiir yorumlarıyla programa renk katan İbrahim Sadri.

Erol Evgin ve Pınar Altuğ’un sunduğu “Bir Şarkısın Sen”, 6 Şubat Cumartesi akşamı atv’de! Sakın kaçırmayın!

BİR ŞARKISIN SEN (Yeni Bölüm)
37. Bölüm: Bir Şarkısın Sen’in merakla beklenen yeni bölümünün konukları Ziynet Sali, Bora Ayanoğlu ve “Bir Şarkısın Sen”in en başından beri şiir yorumlarıyla programa renk katan İbrahim Sadri.
Şebnem Keskin ve Bora Ayanoğlu’nun düeti izleyenleri geçmişte bir yolculuğa çıkarıyor. İlk aşkı anlatan en güzel şarkılardan “O Yaz” muhteşem bir düet ile yeniden can buluyor. Benzersiz şiir yorumlarıyla İbrahim Sadri, Salih ve Dilşah’a “Dido’da” eşlik ederken, Ziynet Sali, “Beş Çayı”nda Dilşah ile dinleyenlere müthiş bir müzik ziyafeti çekiyor.
Dev ses ve büyük sanatçı Barış Manço’yu unutmadık. “Bir Şarkısın Sen” çocukları Erol Evgin’le el ele veriyor ve dillerden düşmeyen şarkı “Dağlar Dağlar” ile stüdyoda nostaljik rüzgarlar estiriyor.
Kantoların minik yıldızı Fındıkkurdu Berna hiç yerinde durabilir mi? “Beyzade”de yaptığı şov ile herkesi büyülerken, Bonzai Mehmet Daş, “Karaağac”ı öyle dokunaklı söylüyor ki izleyenler gözyaşlarını tutamıyor.
“Bir Şarkısın Sen”in müzisyen kadrosuna beklenmedik bir sanatçı daha eklendi. On parmağında on marifetle Pınar Altuğ müthiş bir sürpriz yapıyor. İlk kez bir programda canlı canlı “Tek Başına”yı söylüyor.
Programda ayrıca; “Dertliyim Ruhuma Hicranımı Sardım Da Yine”, “Öyle Bekar Dur Da Dur”, “Don’t Speak”, “Mardine”, Kadehinde Zehir Olsa”, Mor Menekşe”, “Yetiş Ya Muhammed Ya Ali”, “Yaparım Bilirsin”, Bu Gala Gaşlı Gala”, “Bahçalarda Barım Var”, “Bu Dağdan Aşmak Olmaz”, “Çökertme”, “Kime Gidim”, “Su Gelir Çağlar Ayşem” gibi pek çok sevilen şarkı ve türkü minik yıldızlarımız tarafından muhteşem bir biçimde yorumlanıyor.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen