Çar. May 1st, 2024

Haneler

Tarih: 2010-05-26 TV : STAR TV Saat: 20:00Tür:Eğlence

Haneler
İnsanlar Anlatırız Hanelerde Yaşarlar, İnsanlar Anlatırız Hanelerden Taşarlar…
Ferhan Şensoy’un ünlü eseri “Haneler”, yıldız oyuncu kadrosu ve yeni yorumu ile her Çarşamba, Star TV’de!
Yapımcılığını D Productions’ın üstlendiği Ferhan Şensoy’un ünlü eseri Haneler’den uyarlanan, senaryosunu Saygın Delibaş, Fethi Kantarcı, Sevda Fırat Ak ve Yaşar Arak’ın yazdığı yönetmenliğini Elif A. Durmaz’ın yaptığı Başrollerini Serdar Orçin,Fırat Doğruloğlu,Mahir İpek,Kamil Güler,Asuman Dabak, Özlem Türkad ,Çağlar Çorumlu ,Gülden Güney,Barış Başar,Alper Düzen,Boncuk Yılmaz,Serhan Ernak,Gökçe Özyol ve Onur Özcan’nın oynadığı Haneler 49.bölümü ile yeni kanalı Star TV’de!
Haneler’E YILDIZ KONUK OYUNCULAR!
AVRUPA YAKASININ MAKBULESİ HASİBE EREN Haneler İÇİN ERKEK KILIĞINA GİRDİ.
GENİŞ AİLE’NİN MÜRSEL’İ İLKER AYRIK İSE AŞÇI OLDU.
Şanssız Mücahit bu kez de meyhane’de çok içen müşterileri eve güvenli bırakma servisinde iş başı yapar. Ancak sarhoş bir müşterinin masasına giden servis elemanları bir türlü adamı eve götürmeyi başaramaz üstelik kendileri de sarhoş olur. Bu zor görevi sonunda Mücahit üstlenir. Ancak onun da sonu farklı olmaz.
Yaban’da ise Greenpeace yetkilileri köyün şikâyeti üzerine Yaban ile konuşmaya gelirler. Yaban, ustaca bir taktik ile onları ikna eder, Greenpeace ile barış yapar. Reyting Kaygılı “Birhane”de ise televizyonlardaki yemek programları ti’ye alınıyor. Aşçı (İlker Ayrık) yönetmenin reyting kaygısı yüzünden diğer programlardan daha çok izlenmek için olmayacak tarifler verip ekranda şaklabanlıklar yapmaya başlar. Yönetmenin bitmeyen istekleri karşısında sunucu aşçı sonunda delirir. Hastane’de ise trafik kazası geçiren arkadaşlarına ziyarete gelen dostları onun için üzülürken birden ortaya gizli bir sevgili çıkar ve yoğun bakım karışır.
“Dershane”de ise öğretmen çocukların velilerine internet dilini öğretmeye çalışır ama bu sanıldığından da zordur. Ayrıca Sarışın Bir Hane, Kaliteli Bir Hane, Kesimhane ve Fantazili Bir Hane skeçleri de sizi çok güldürecek çok eğlendirecek.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen