Per. May 2nd, 2024

LOST FİNALDE YAŞANANLAR- LOST-YENİ BÖLÜM İZLE [FRAGMAN-VİDEO İZLE YORUM]

LOST’UN FİNALİ..Lost Final-Son Bölümü izle [Fragman-Yorum]

Altı yıldır yayınlanmakta olan “Lost” dizisinin dün gece yayınlanan finali izleyenleri hayalkırıklığına uğrattı. Karmaşık ve beklenmedik olaylarla süslenen senaryosu ile milyonlarca kişiyi ekranlara kitleyen “Lost”un final bölümünü izleyenler hayalkırıklığına uğradı. Birçok “Lost” hayranı, dizideki tüm sorulara cevap alacağını beklerken, ucu açık bir final bölümü ile karşılaştı.

FİNALDE YAŞANANLAR
Birçok kahramanı finalden bir önceki bölümde ölmüş olan dizinin finalinde Jack, adadaki manyetik çekim alanını etkisiz hale getirerek arkadaşlarının kurtulması için kendini feda ediyor. Bu sayede Kate, Sawyer, Hugo, Claire, Benjamin ve Miles, pilot Lapidus’ın kullandığı uçakla adadan kaçıyorlar. Sonrası Lost’un finali bu gece 20.00–24.00 arasında alt yazılı olarak DiziMax’te yeniden yayınlanacak bölümünde..

DALGA MI GEÇİYORSUNUZ BİZİMLE
NBC’de yayınlanan bir eleştiride “Lost’un finali bu mu yani, dalga mı geçiyorsunuz bizimle?” denilirken; Los Angeles Times’ın bir eleştirmeni de finalin, altı yıldır sürüp giden kafalarda soru işareti yaratan efsaneye yakışmadığını söyledi.

Entellektüel beklentisi olanlarda hayalkırıklığı
Blog yazarları ise, entellektüel açıdan dolu olan gizemlerle dolu dizinin finalini pembe dizilere benzetti: “Lost’un finali duygusal olarak izleyiciyi tatmin etse de entellektüel beklentisi olanları tam bir hayalkırıklığına uğrattı. Dizideki tüm o gizemli olayların sadece duygusal bir temaya hizmet ettiği anlaşıldı.”

 

 

 

 

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen