Per. May 2nd, 2024
Parmaklıklar Ardında

Tarih: 2010-05-27 TV : ATV Saat: 20:00Tür:Yerli Dizi

Köşeye sıkışan Tansel, son bir umutla Tansel’e sığınıyor…Acaba Aysel, bir kez daha Tansel’e inanacak mı?
PARMAKLIKLAR ARDINDA
(Yeni Bölüm)
102. Bölüm Özeti:
Ahmet, Tansel’i açığa almak için gerekli dosyayı tamamlamıştır. Tansel son bir umutla Aysel’in kapısını çalar. Yeni gelen mahkum Didem bütün kadın koğuşlarına pizza ısmarlar. Ekrem bunlarla uğraşırken, başına geleceklerden habersizdir. Durum açığa çıkınca Tansel ve Ekrem birbirlerine düşerler.
Ahmet adım adım sonuca yürümektedir. Veysel’in ifadesi geçersiz sayılmış, Firdevs’e tahliye yolu görünmüştür. Ahmet Kayacan hakkındaki tutuklama kararı da kalkacaktır. Bir an önce buluşmak için tehlikeyi göze alan Ahmet Kayacan Sinop’a gelir. Müfettiş Ahmet tehlikenin geçtiğini söyler.
Bir yandan iktidar savaşı kızışırken, diğer yandan nikah hazırlıkları da sürmektedir. Kemal’in Kevser’e getirdiği gelinlik kadınların ilgi odağı olur. İki Ahmet’in gece buluşması ise geçmişte kalan başka bir nikahı gündeme getirir. Acaba Beray’la ilgili hikaye iki kardeşin arasını bozacak mı?

Künye :

Yapım            : Play Prodüksiyon / Ayşe Durukan-Uğur Başaran
Yönetmen            : Nisan Akman
Görüntü Yönetmeni    : Orhan Ağaoğlu
Yardımcı Yönetmen    : Fulya Yavuzoğlu
Senaryo Danışmanı    : Feride Çiçekoğlu ve Şebnem Çıtak
Oyuncular            : Fikret Kuşkan, Zeynep Eronat, Neriman Uğur, Zeynep Gülmez, Özgül Kavruk, Dilşad Bozyiğit, Müfide İnselel, Pınar Ünsal, Cengiz Bozkurt, Işık Yenersu, Meral Orhonsay, Kayra Şenocak, Miraç Eronat, Melis Erbil, Nesrin Akdağ, Kayra Şenocak, Nejat İşler, Muhammed Uzuner, Nevin Özlem, Deniz Gözen, Melis Gözen

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen