Çar. May 1st, 2024

Parmaklıklar Ardında

Tarih: 2010-06-10 TV : ATV Saat: 20:00Tür:Yerli Dizi

Ekrem, en sonunda yaptıklarının bedelini ödeyecek mi?
PARMAKLIKLAR ARDINDA
(Yeni Bölüm)
104. Bölüm Özeti:
Ekrem, Beray’ı itip merdivenlerden düşürür. Sema şaşkındır. Ziynet koğuş kapısına vurur ama sonuç alamaz. Nisan, Yasemin’in kucağında kalakalmıştır. Beray’ın hastaneye gittiği haberi gelince koğuştakiler kaygılı bir bekleyişe girerler. Beray dönmezse Nisan ne olacaktır? Yasemin bir emanet gibi devraldığı Nisan’a şefkatle bağlanır. Bu arada Firdevs’in tahliyesi gelmiş, Ahmet kayacan Firdevs’i karşılamak üzere Sinop’a dönmüştür.
Beray’ın durumunu ögrenen Ahmet, Firdevs’le birlikte hastaneye gider. Gergin bekleyiş sürmektedir. Olayı Ekrem’den dinleyen Tansel, durumun ciddiyetini kavramaz. Ekrem ise aleyhindeki kanıtları bir bir yoketmekte, kendisine yeni bir ispiyoncu aramaktadır. Bu sırada Didem’e gelen bir paket Ekrem’i umutlandırır. Didem koğuşun yeni ispiyoncusu olacak mıdır? Ekrem planlarını yapadursun, Sema’yı konuşturan Ahmet, Beray’i itenin kim olduğunu öğrenmiştir. Müdürlüğünü kutlamak üzere gittiği yemekte Ekrem’i kötü bir sürpriz beklemektedir.

Reklamı Geçmeniz için üst sağ köşede “X” tıklayınız! iyi Seyirler!
Büyük ekran izleyin

Künye :

Yapım : Play Prodüksiyon / Ayşe Durukan-Uğur Başaran
Yönetmen : Nisan Akman
Görüntü Yönetmeni : Orhan Ağaoğlu
Yardımcı Yönetmen : Fulya Yavuzoğlu
Senaryo Danışmanı : Feride Çiçekoğlu ve Şebnem Çıtak
Oyuncular : Fikret Kuşkan, Zeynep Eronat, Neriman Uğur, Zeynep Gülmez, Özgül Kavruk, Dilşad Bozyiğit, Müfide İnselel, Pınar Ünsal, Cengiz Bozkurt, Işık Yenersu, Meral Orhonsay, Kayra Şenocak, Miraç Eronat, Melis Erbil, Nesrin Akdağ, Kayra Şenocak, Nejat İşler, Muhammed Uzuner, Nevin Özlem, Deniz Gözen, Melis Gözen

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen