Cum. Nis 26th, 2024

Kurtlar Vadisi Pusu 100.Bölüm

Kurtlar Vadisindeki süpriz gelişme herkesi şok etmektedir. Uzun zamandır gözükmeyen ihtiyarlar Polat Alemdar’la görüşmek ister. İhtiyarlar Polat Alemdar’a görevinde başarısız olduğunu ve bundan sonraki hayatı için yardım edeceklerini söyler. Polat Alemdar şaşkınlık içindedir. Ülkesi ve milleti için sevdiklerini feda eden Polat bu yolda artık sade bir vatandaştır.

İsrailliler ve Aron Feller istediklerine en sonunda ulaşır. Polat ve ekibinin yalnız kalması onların iştahını kabartırken Polat Alemdar ne yapacağını bilemez. Devlet artık heryerde Polat’ı aramaktadır. Memati şoktan kurtulamazken duyduğu yeni haberlerle sarsılır.

Dizi İle İlgili Yorumlar:

Taksim’deki bomba olayının ardından dizi senaryo değişikliğine gitmektedir. Daha önce Kurtlar Vadisi Terör olarak ilk defa yayınlanan dizi kamu oyu baskısı ve endişelerden dolayı kaldırılmıştı. Kurtlar Vadisi Pusu’da son bölümlerinde terör olaylarına el atmış fakat tartışma programlarında ve BDP’li önemli isimler dizinin halkı kışkırttığını söyleyerek baskı kurmaya çalışmıştı. Terör olaylarına ince mesaj gönderen Polat Alemdar ve Ekibi bazı isimleri ve grupları rahatsız ederken, bakalım önümüzdeki günlerde nasıl bir senaryo olacağı merak konusudur.

Kurtlar Vadisi İle Çıkan Haber:

Katliamdan Kurtlar Vadisi kurtardı

Canlı bomba Iraklılar fenomen diziyi seyrederken patlayınca korkulan olmadı.

Bütün dünyada milyonlarca izleyicisi olan, Türkiye’nin fenomen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu’nun gücünü ve etkisini A. Murat Kerküklü bakın nasıl anlatıyor. İşte Vadi, işte Irak…

VADİ SAATİNDE SOKAKLAR BOŞALIYOR

Türkiye başta Ortadoğu, Balkanlar ve Kafkasya olmak üzere hinterlandındaki etki alanına birde dizilerle ve televizyonlarıyla yakaladığı gücünü ekledi.

Bir dönem Hollywood ve Mısır dizileriyle ekrana kilitlenen Arap alemi artık Türk dizilerinin kahramanlarıyla yaşıyor.

Bu bağlamda Kurtlar Vadisi, Arapça dublaj sonrası tüm Arap dünyasında bu ilgiyi en büyük yaşayan dizi olmuştur.

Kurtlar Vadisi Irak filminden sonra popüleritesi daha da artan dizi bugünlerde 4. sezon bölümleriyle ekranlarda.

Geçenlerde Irak’a yatığımız gezide gözlerimizle şahit olduğumuz gibi Kurtlar Vadisi’nin yayın saatinde sokaklar ve caddeler adete boşalıyor ve insanlar ekrana kilitleniyor.

Dizi kahramanlarının Irak programları ise hala dillerde …

Birde isminiz benim gibi Murat ise malum Polat’ın dublaj sonrası ismi dizinin Arapçasında Murad Alemdar olarak geçiyor, her tanışmada ve hatta her güvenlik kontrol noktasında bile “Memati’ye selam söyle…!” diyenler, Murad Alemdar ile isim benzerliği kuran güvenlik görevlileri bile halkın genelinin bu konudaki sevgisini gösteren bir alamet olarak yeterlidir…

Dahası, 4 Ağustos 2010’da Irak’ın Kut şehrinde kontrol noktalarından birine yapılan intihar saldırısının dizinin yayın saatine denk gelmesi bir mucize. Çünkü Vadi izlendiği için güvenlik noktasının yoğun ve kalabalık olmaması nedeniyle kayıpların çok az sayıda olduğu emniyet ve istihbarat raporlarına geçmiş durumda. (yazete)

 

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen