Sal. May 21st, 2024

Resmi Gazete’de bugün yayımlanan duyuruya göre, Fırat Üniversitesi, bünyesinde açık bulunan, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Üretim Yönetimi ve Pazarlama bölümüne 2 yardımcı doçent, İnsani ve Sosyal Bilimler Fakültesi, Genel Sosyoloji ve Metodoloji bölümüne 1 yardımcı doçent, Mühendislik Fakültesi, Teknoloji Fakülteleri, Çevre Bilimleri bölümüne 1 profesör, Yazılım Mühendisliği bölümüne 1 doçent, Tıp Fakültesi, İç Hastalıkları ve Radyoloji bölümlerine 1’er doçent, Tıbbi Biyoloji bölümüne 1 yardımcı doçent olmak üzere toplam 8 öğretim üyesi istihdam edecek.

Son başvuru tarihi, ilanın Resmi Gazete’de yayınlanmasından itibaren 15. gün olacak.

Yardımcı doçent kadrosuna başvuracak adaylar, başvurdukları anabilim dalını ve 2547 Sayılı Kanunun 23. maddesinin b fıkrasının 2 numaralı bendi uyarınca yapılacak sınava esas olmak üzere yabancı dillerini belirten dilekçelerine, kısa özgeçmişlerini, doktora diplomasının onaylı birer örneği ile bilimsel yayın ve çalışmalarını kapsayan 4 adet dosyayı Rektörlük Personel Dairesi Başkanlığına teslim edecekler.

Ayrıca, yardımcı doçent adaylarının yabancı dil sınavlarının yapılacağı yer ve tarih, üniversitenin web sayfasından adaylara daha sonra duyurulacak.

AA

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen