Per. May 2nd, 2024

Her şey, Microsoft‘un, daha sonradan Kinect adını alacak olan Project Natal’ı duyurmasıyla başladı. Xbox 360 uyumlu olacak olan Natal, üzerinizde hiçbir aparat taşımanıza gerek kalmadan, hareketlerinizi algılıyordu. Sony cephesinden yanıt gecikmedi!


PS Move’un kötü özelliklerini görmek için tıklayınız

PlayStation 3 için geliştirilen hareket algılayıcı sistemi PlayStation Move‘u duyuran firma, tıpkı Nintendo Wii’de olduğu gibi, bir kumanda vasıtasıyla çalışıyordu. 2010’un Eylül ayında satışa sunulan Move, PlayStation 3 kullanıcıları için adeta yeni bir heyecan oldu. Şimdiye kadar hep iyi yanlarının anlatıldığı bu cihazın bir de öteki yüzünü görmek ister misiniz? Teknoloji sitesi ShiftDelete.Net, şeytanın avukatlığını yaptı.

Pahalı Bir Deneyim mi?

Eğer PlayStation 3’ünüz yoksa, 800 ile 1000 TL arası bir bedeli cüzdanınızdan (ya da kasanızdan) çıkarmak zorundasınız. Move deneyimi yaşamak istiyorsanız, maalesef tutar bu kadarla da kalmıyor. Zira ülkemizde PlayStation Move Starter Pack, 135 TL fiyat etiketiyle satılıyor.

Görünen o ki, üzerinde Sony yazan bir konsolda hareket algılayıcı deneyimi yaşamanın bedeli, 900 ile 1100 TL arasında değişiyor.

Eğer amaç hareket algılayıcı deneyimi yaşamak ise, Nintendo Wii’nin fiyatı 500 ile 700 TL arasında değişiyor. Ayrıca ekstradan kumandaya para harcamanıza da gerek yok, zira konsolla beraber geliyor.

Sizce PlayStation Move satın almaya değer mi?
(ShiftDelete.Net ) 

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen