Çar. May 1st, 2024

Yazıcı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, tüm camianın çok sevdiği teknik direktör Ertuğrul Sağlam ile sözleşme uzatma niyetinde olduklarını her platformda defalarca söylediğini belirtti.

Ertuğrul Sağlam’ın kendilerinden, kendilerinin de Ertuğrul Sağlam’dan çok memnun olduklarını dile getiren Yazıcı, ”Kendisini yönetimimiz, futbolcularımız, kentimiz çok seviyor. Bursaspor Kulübü, Ertuğrul Sağlam ile yakaladığı başarıyı daha yukarılara taşımayı hedefliyor. Kendisiyle daha yapacak çok işimiz var, hocamız ile görüşeceğiz. Bir sorun olacağını sanmıyorum” dedi.

Yazıcı, Lokomotif Moskova ile yürüttüğü transfer görüşmeleri olumsuz sonuçlanan genç oyuncu Sercan Yıldırım’ın Bursaspor’un evladı olduğunu, bu oyuncuyla da sözleşme uzatmak için görüşeceklerini dile getirdi.

-”ŞANSSIZLIKLAR DÖNEMİ”-

Yazıcı, son haftalarda büyük şanssızlıklar yaşadıklarını, bunun da sonuca etki ettiğini bildirdi.

Özellikle dün sahalarındaki İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında futbolcuların iyi mücadele ettiğini, galibiyet için her şeyi yaptığını vurgulayan Yazıcı, şöyle devam etti:

”Çok istememize rağmen bir türlü galibiyet golünü bulamadık. Böyle olunca da sahadan 1 puanla ayrılmak zorunda kaldık. Ancak hala çok birşey kaybetmiş değiliz. Zirve yarışımız devam ediyor. Son haftaya kadar da devam edecek. Her kulübün inişli, çıkışlı, şanssızlıklar yaşadığı dönemi olabilir. Bizim de ciddi şanssızlıklar yaşadığımız bir gerçek. Bursaspor Kulübü olarak bu dönemden de rahatlıkla çıkabileceğimizi düşünüyorum. Spor kamuoyunda bizim şampiyonluk şansımızın olmadığı yönünde görüşler hakim. Şunu da açık yüreklilikle söylemek isterim ki, biz geçen sene de bu görüşlere rağmen şampiyon olmuştuk. Ligin bitimine 10 hafta kaldı. Bizi ligin sonunda olacağımız yer ilgilendiriyor. Ligin sonunu hep birlikte göreceğiz. Kimse endişe etmesin.”

-KULÜPTE YAŞANAN GELİŞMELER-

İbrahim Yazıcı, geçen hafta mali polisin kulüpte yaptığı incelemelere değinirken, gelişmelerin de hoş olmadığını belirtti.

Yazıcı, Bursa’nın kimin ne olduğunu çok iyi bildiğini dile getirerek, bu konuda yönetim kurulu olarak gayet rahat konumda bulunduklarını söyledi.

Bursaspor’un geçen sezonu şampiyon olarak tamamladığını, bu sezon da zirve yarışını sürdürdüğünü dile getiren Yazıcı, şunları kaydetti:

”Bütün Bursa’nın yıllarca beklediği başarı, bu yönetim kurulu ile geldi. Burada destek görmesi gereken yönetim kurulu, sürekli farklı konulara enerjisini harcamak zorunda kalıyor. Defalarca söyledim, yine söylüyorum; biz Bursaspor’un menfaatlerini koruyarak, gözeterek başarı için çalışıyoruz. Son olaylarda tüm kentin sahip çıkmasını, herkesin bizim bu yaşadıklarımızla ilgili tepki koymasını beklerdim. Burada biz değil Bursaspor Kulübü, camia zarar görüyor. Umarım en kısa zamanda tüm kent bunu görür ve takımına, kulübüne sahip çıkar. Gündelik değil, sürekli başarı istiyorsak el ele, kol kola vermemiz gerekli. Yönetim, teknik heyet, futbolcu ve taraftar olarak bunu yapıyoruz ama bazı kesimler eksik kalıyor. Bu eksiği tamamlamak zorundayız. Çünkü Bursaspor bir tane. Başka Bursaspor yok.”

AA

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen