Per. May 2nd, 2024

Altaylı Küplere Bindi

‘Bizi seyreden salaklar ve aşağılıklar var’
Fatih Altaylı, Teke Tek programında bir izleyicen gelen mesajla küplere bindi.

Habertürk ekranlarında yayınlanan Fatih Altaylı’nın sunduğu Teke Tek programının dün akşamki bölümünde, 12 Haziran seçimleri ve anketler üzerine konuşulurken bir izleyiciden gelen mesaj Altaylı’yı küplere bindirdi.

 bir izleyiciden gelen mesaj “Televizyon programının en zor yönlerinden bir tanesi sizi seyredenlerin arasında salakların da aşağılıkların da olması” diyen Altaylı izleyicen gelen mesajı okudu: “Fatih bey her fırsatta Ak Parti’ye sallamanızın sebebi CHP’nin televizyon kanalınıza verdiği reklamlar olmasın.”

Altaylı sinirlenerek, “Şunu söyleyeyim beyefendi size; bize en fazla reklam veren Ak Parti. Ben kimseyi de sallamıyorum, ben doğru bildiğimi söylüyorum. Doğru bildiğini söylemeyi sallama olarak algılıyorsanız sallamakta olabilir. Ama buraya en fazla rerklam veren siyasi parti geçmişe yönelik baktığınız zaman Ak Partidir. Bütün partiler kendi bütçelerinde reklam verirler ya da vermeye başladılar” dedi.

“Bizim fikirlerimizin de aldığımız reklamlarla uzaktan yakından alakası olmaz” ifadesinde bulunan Altaylı, “Ama kendisi satılık olanlar haysiyetlerini ve şereflerini satmaya alışık olanlar herkesin aynı şekilde davrandığını düşünebilme özgürlüğüne sahiptirler. Tabi parası karşılığında da o özgürlüğünden vazgeçebileceklerini de tahmin ediyoruz. Bizi kendinizle karıştırmayın rezilliktir bu ayıptır, komiktir, komik olmayın” diye konuştu.

BEYAZ GAZETE

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen