Cts. May 4th, 2024

Asena – Nihat Kavgası

Nihat Doğan: ‘İki dakika önce söylediğinin arkasında dur’
“Survivor Ünlüler-Gönüllüler” yarışmasının dün akşamki bölümüne Asena – Nihat kavgası damgasını vurdu. İkili arasında Ada Konseyi’nde gergin dakikalar yaşandı.

Survivor Ünlüler-Gönüllüler (Son Detaylar)

Show TV ekranlarında yayınlanan Acun Ilıcalı’nın yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlendiği “Survivor Ünlüler-Gönüllüler” yarışmasının dün akşamki bölümüne Asena – Nihat kavgası damgasını vurdu. İkili arasında Ada Konseyi’nde gergin dakikalar yaşanırken, Tefik ile Asena arasında da tartışma yaşandı.

Nihat ile Asena arasında gerginlik bitmiyor. “Survivor Ünlüler Gönüllüler” yarışmasının dün akşamki bölümünde, Ada Konseyi’nde en çok Asena’nın ismi yazıldı. Tefik’in de Asena’yı seçmesi sonucu önce Tefik ile Asena arasında gerginlik yaşandı. Asena kimle rakip olacağını seçeceği sırada Nihat’ın, “Asena’nın Taner yazdığını biliyorum. İnşallah oradaki söylemlerinin arkasında durup Taner der diyorum” sözleri üzerine Asena tepki göstererek, “Nihatcığım ben senin isteklerine, görüşlerine göre yarışmıyorum burada” dedi. Buna karşılık, “Beni söyle o zaman” diyen Nihat Doğan, “İki dakika önce söylediğinin arkasında dur Taner’i de. Haydi hodri meydan” diye konuştu.

Bunun üzerine Asena, “Kusura bakma. Ben sana göre yarışmıyorum. Ben senin gibi değilim” şeklinde konuştu.

“Gerilme! İki dakika önce Taner’i yazdın arkasında dur onun. Taner de” karşılığını veren Nihat’a Asena, “Benim gücüm seni neden bu kadar rahatsız ediyor” dedi.

Nihat: “Gücün mü?”
Asena: “Evet gücüm.”

Bu tartışmaların üzerine Asena, Ceyda ile SMS’e gideceğini açıkladı. Bunun üzerine Ceyda, “Ben güçlüysem, güçlü rakibi koyarım. Çünkü kendime güvenirim. Burada da herkesten bunu beklerdim. Asena’nın benim ismimi söylemesini de çok doğal karşılıyorum çünkü beni güçsüz olarak görüyorlar. Ama Asena’nın yazdığı kişiyi karşısına koymayı beklerdim” diye konuştu.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen