Cum. May 3rd, 2024

Kocaelisporlu Gökhan Bozkaya, Sakaryaspor ile oynanan maçta kendi kalesine gol atmasını “41 kere Maşallah demeleri zoruma gitti. Bende kendi kaleme golü attım” diye değerlendirdi.
    Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig Kırmızı grupta mücadele eden Kocaelispor ile Sakaryaspor karşılaşmasının 87. dakikasından kendi kalesine gol atan Gökhan Bozkaya, duygularını ’41 kere maşallah demeleri zoruma gitti o yüzden kendi kaleme gol attım’ sözleri ile anlattı.

    TFF 2. Ligde mücadele eden iki eSKİ rakip Kocalelispor ve Sakaryaspor, Sakarya Atatürk Stadyumu’nda karşılaştı. Müsabakanın 73. dakikasında ev sahibi ekip, Yasin Görkem’in ayağından budşuğu golle skoru 4-1’e getirdi. Bu dakikadan sonra Sakaryaspor taraftarı, ’41 kere maşallah’ tezahuratlarında bulundu. Skorun Kocaeli’nin plaka kodu 41’i çağrıştırması nedeniyle maçın 77. dakikasında Samet’in yerine oyuna giren Kocaelisporlu futbolcu Gökhan Bozkaya, futbol sahalarında ender görülecek bir olaya imza attı. Oyunun 87. dakikasında Gökhan, maçın 4-1 sona ermemesi için kaleciden aldığı topu kendi ağlarına gönderdi.
    Kocaelisporlu oyuncu Gökhan Bozkaya, maçın 4-1’lik skor olması nedeni ile Sakaryaspor taraftarının ’41 kere maşallah’ demesinin zoruna gittiğini bu yüzden kendi kalesini attığını ve bunu şerefle yaptığını söyledi.
     ‘Sakaryaspor’da maçı bırakmıştı bastırmıyordu. Gol atacakları da yoktu.’ diyen Bozkaya, “Ben kendi kalemize gol atmasaydım. Zaten kalecimiz Metin abi veya takımdan bir başka arkadaş kendi kalesine gol atacaktı. O anki psikolojimizi kimse bilemez. Böyle bir golü atmak zorundaydım ve attım.” dedi.
    Kalesine gol attığı için pişman olmadığını ifade eden Bozkaya, maçın 4-1 yerine 5-1 bitmesinin kendileri için daha iyi olduğunu, Sakaryaspor taraftarına tepki göstermek adına böyle bir gole imza attığını ifade etti.
     Maçı 5-1 kaybettikleri için üzgün olduklarını ifade eden Gökhan Bozkaya, maç sonrasında takım arkadaşlarının kendisini kutladığını, binlerce Hodri Meydan grubu taraftarının Facebook’tan mesaj atarak, arayarak kendisini kutladığını dile getirdi.     
    Kocaelispor yönetiminden de tepki görmediğini belirten Bozkaya, “Kocaelisporlu olmak ve Kocaelispor taraftarı olmak bir ayrıcalıktır. Dalga geçmeleri zoruma gitti, kendi kaleme attım. Bundan da kesinlikle pişman değilim. Binlerce kişiden de tebrik mesajları alıyorum zaten” şeklinde konuştu.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen