Cum. May 3rd, 2024

Counter Strike GO’nun ilk videoları yayınlandı. 3 adet farklı konuları işleyen CSGO videolarını haberin devamından izleyebilirsiniz.


VİDEO İÇİN TIKLAYIN

Counter Strike GO’nun ilk oynanış videoları yayınlandı. Hayatına bir mod olarak başlayan CS serisi kısa bir süre sonra dünyanın en popüler oyun oldu. Uzun yıllardır uluslararası oyun turnuvalarında da vaz geçilmez hale gelen Counter Strike, Valve’in kısa bir süre önce bir forumda çıkan söylentiyi doğrulamasıyla yeni oyunuyla oyuncularla olacak.

Counter Strike Global Offensive’in ilk oynanış videoları PAX başlamadan önce internete düştü. Videolara bakıldığı zaman kimilerini hayal kırıklığına uğratırken kimi oyuncuları da sevindirdi. CSGO, tamamıyla yapısını koruyan fakat sevindirici güncellemeler ve yenilikler içeren bir oyun olmuş.

CSGO’nun PlayStation 3, Xbox 360 ve MAC sürümlerinin olacağını da hatırlatalım. Valve, emin adımlarla ilerlemeye devam ediyor.

Farklı platformlar için geliştirilen Counter Strike Global Offensive, crossplatform denen sistemi de destekliyor. Yani PC, MAC ve PS3 kullanıcıları aynı sunucuda oyun oynayabilecek. Ek olarak PS3 kullanıcıları PlayStation 3’ün DualShock’unu ve PS Move’u kullanabilecek. Yine PS3 sahipleri USB’den takılan klavye ve fare setlerini de tercih edebilirler.

Valve’in konsollar için yaptığı kıyaklar PC oyunculuğunu giderek acı çekmeye başladığı son yıllarda nasıl karşılanacak merak konusu.


By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen