Çar. May 8th, 2024

”Olaya bak… Arda bizi bırakıp gitti”

FatihTerim, satış haberini veren Ali Dürüst’e, “Vay vay vay.. Olaya bak.. Arda bizi bırakıp gitti” dediği ve sabah 6’ya kadar uyumadığı öğrenildi.

Arda Turan’ın ayrılması birçok G.Saraylı’yı derinden yaraladı. Ancak bu vedaya en çok üzülen bir isim var ki o da yıldız futbolcunun kalması için ilk günden bu yana inanılmaz bir efor harcayan Fatih Terim… Yönetime sürekli olarak “Arda’yı satmayın.. O bizim için çok önemli” diyen imparator Ali Dürüst’ün gece 21.30’daki telefonuyla yıkıldı.. Fakat Dürüst’e “Arda’yı severim ama G.Saray’ı daha fazla severim. Bizle olmak istemeyeni zorla tutacak halimiz yok ya!” diyerek şartların getirdiği ayrılığı da göğüslemeyi bildi.. Sabah 6’ya kadar uyuyamayan Terim’in evde dostlarıyla dertleşirken “Vay vay vay.. Olaya bak.. Arda bizi bırakıp gitti” dediği öğrenilirken, başarılı teknik adam iki günden beri yeni oyun planları ve transfer olasılıkları üzerinde çalışıyor..

‘KALAN SAĞLAR BİZİMDİR’
Fatih Terim’in bu transfer sürecinde en çok içerlediği olay ise şu; Arda, Terim’le görüştüğü cuma gününden sonra hocasını iki kulüp anlaşana kadar hiç aramadı.. Arada Ünal Aysal, Ali Dürüst, Ali Gürsoy gibi isimlerle görüşen Arda, Terim’i aramayarak bir bakıma “Manevi baskıdan” kaçtı.

Tecrübeli hocanın Arda konusundaki son tavrı ise oldukça net: “Giden gider kalan sağlam bizimdir.”

‘Atletico Madrid artık Arda Turan’a sahip’

Arda’nın A.Madrid’e transferi İspanyol basınında da geniş yer aldı. İşte gazetelerin yorumları:

Marca: “Atletico, artık Arda Turan’a sahip.” AS: “Arda nihayet A.Madrid’de. El Mundo Deportivo: “Atletico’nun aradığı orta saha ile forvet arasındaki futbolcu geldi.”

Bu arada Marca’nın internet sitesinde yer alan Arda’nın Atletico’ya transfer haberi en çok tıklanan haber olarak zirveye çıktı.


By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen