Çar. May 8th, 2024

Melih Gökçek’ten Çarpıcı İddia

Melih Gökçek’ten çarpıcı iddia

Ankaragücü Kulübünü kaosa sürükleyen Eski Onursal Başkan Cemal Aydın ile yeni Onursal Başkan Melih Gökçek canlı yayında karşı karşıya geldi. Başkan Gökçek canlı yayında, Vassel’in transferinde ilgisi olmayan Erk isimli bir menajere 400 bin euro para verildiği öne sürdü.

Kulübü kaosa sürükleyen isim olarak lanse edilen Cemal Aydın ise canlı yayında söylediği sözlerle Ankaragücü taraftarını şok etti. Aydın “Takım hocasıyla futbolcusuyla birlikte uğurlar olsun.” dedi.

Beyaz Tv ekranlarında yayınlanan “Ve Gol” programında dün akşam Ankaragücü’nün son durumu ele alındı. Ahmet Çakar, Rasim Ozan Kütahyalı, Selçuk Yula ve Adnan Aybaba’nın katıldığı programa önce Cemal Aydın, daha sonra da Melih Gökçek telefonla katılınca program Cemal Aydın ve Melih Gökçek tartışmasına sahne oldu.

Kulübü kaosa sürükleyen isim olarak lanse edilen Cemal Aydın bu suçlamaları kabul etmezken, Ahmet Gökçek yönetiminin düşmesine neden olan davayı kendisinin açmadığını söyledi. Cemal Aydın, herkesi üzerinde anlaştığı bir ismin aday olmasını önerirken, davaya bahse konu olan kongrede ise kendisinin olmadığını öne sürdü. Kulübün düştüğü durumun sorumlusu olarak Melih Gökçek’i sorumlu gösteren Cemal Aydın, Gökçek’i canlı yayında tartışmaya sürüklemek isterken, Gökçek Cemal Aydın’ın tahriklerine rağmen tartışmayı uygun bulmadı.

BEN YOKUM DEMEK BAHANE DEĞİL

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı ve Ankaragücü Kulübü Onursal Başkanı Melih Gökçek “Cemal beyin o kongrede olmadığı doğru ancak, Cemal Aydın o kongrenin her yerinde vardı. O kongrede ben yokum demek, şu anda kulübün düşürüldüğü durum için bir bahane değil.” dedi.

HUZUR VERMEDİLER
Ahmet Gökçek yönetiminin iş başına gelmesi ile birlikte huzur bulamadıklarını ifade eden Gökçek, taraftarın yeni yönetime karşı kışkırtıldığını söyledi. Takımı devraldıkları haliyle kulübün ilk beşe girmesinin mümkün olmadığını kaydeden Gökçek “ O günkü kadro ile yola devam etme şansımız yoktu. Biz devraldığımızda transferin bitmesine 4 gün kalmıştı. Ve şu ana kadar yaptığımız transferlerin hepsi bir yıldız. Ve yarın itibari ile paraları yatırılmadığı takdirde serbest kalacaklar. Şampiyonluğa oynayacak bir takım ortada varken, önümüze her türlü engel çıkarıldı. Bu futbolcuların takımda kalmaları için 18 milyon TL para gerekli. Eğer bu para yatırılmazsa sahaya çıkacak takım bulamazsınız. Bu kongreyi iptal ettiren kişi olarak, bu parayı bulması gereken kişide Cemal Aydın’dır” dedi.

UĞURLAR OLSUN GİDERLERSE GİTSİNLER

Cemal Aydın ise kendisinin kamuoyunda suçlu gösterilmek istenildiğine dikkat çekerek “Melih Beyin söyledikleri umurumda değil.” dedi. Parayı yatırma konusunda olumlu bir adım atacağı izlenimi vermeyen Cemal Aydın “Futbolcular, hocasıyla birlikte uğurlar olsun.” sözleriyle herkesi şok etti. Yaptığı gafın farkına varan Cemal Aydın daha sonra bu cümlesini değiştirerek “ Ankaragücü öyle bir kulüp ki oradan hiç birisi gitmez. Uğurlar olsun gidene, kalanlar kafi” dedi.

ANKARAGÜCÜ AMATÖR KÜMEYE DÜŞER
Başkan Gökçek ise kulübün bu durumuna üzüldüğünü ifade ederek “Ankaragücü’nün bundan sonra her sene bir alt kümeye düşmek suretiyle, amatör kümeye kadar düşer. Bunun başka hiçbir çıkış yolu yok. Ve bunun tek sorumlusu da doğruda doğruya bu özel girişi engelleyen kişilerdir. Bunun kim olduğuna karar versin. Bu kadar borç içerisine kim sokarsa soksun, şampiyonluğa götürüyor, formülleri arıyorsa bu işi çözecek olanlarda bunlardır. Ama bunlara da fırsat verilmedi. Bu saatten sonra Cemal Aydın’da “Gelin bu işi devam ettirin. Paraları ödeyin” dese de artık kimsenin itimadı kalmadı. tek yol var, bu davayı açtıran Cemal Bey bu işin içinden çıkış için fedakar insan bulacağını söylüyor. Lisans çıkarmak için 8 milyon TL paraya ihtiyaç var. Cemal bey bu parayı verir ve yola devam eder. Bunun taahhüdünü versin ve yollarına devam etsinler.” dedi.

ARA MENEJARE 400 BİN EURO VERMİŞLER
Başkan Gökçek canlı yayında inanılmaz bir iddiayı da gündeme getirdi. Cemal Aydın döneminde takımın menajerliğini yapan Erk isimli bir şahsın yok yere menajerlik parası aldığını öne süren Gökçek “ Bu çocuğun yaptığı işler tespit edildi ve kulüpten uzaklaştırıldı. Geçen bu hafta bu çocuk Gaziantepspor yönetimini arıyor ve diyor ki “Bir gün sonra yönetim elimize geçecek. Hürriyet’i istiyorsanız Hürriyet’e size verelim.” diyor. Antep menajeri soruyor Hürriyet’i vereceksinde nasıl vereceksin? Millet ayağa kalkar” diyor. Erk isimli menajerde “Merak etme bize fazla pahalı geliyor Hürriyet. Tek taraflı fesh ederiz sözleşmesini veririz. Sen vereceğin paradan bahset” diyor. Daha kulübü devralmadan kimi nereye satacağını düşünen bir menajer. Bu adam senelerce Cemal Aydın’ın yanında çalışan birisi. Böyle bir yönetime teslim edilecek kulüp.

Gökçek iddialarına şöyle devam etti:
İngiltere’den Vassel’i aldılar. Vassel’i alırken 400-500 bin Euroluk bir menajerlik sözleşmesi yapılıyor. Bu sözleşmenin altında yine bu Erk’in imzası var. Herkese soruluyor, böyle bir menajerlikten falan haberi yok kimsenin . Ve Fifa’dan getiriler bu 400 bin euroluk geliri hak ettiler. Düşünebiliyor musunuz? Yani kulübün ana menajeri değil, ara menajerleri bu parayı alıyorlar. Yol geçen hanına dönmüş bir kulüp alınıyor. Bugün kulübü aldıklarında bu Erk gibi adamlar kulübü yönetse ne olacak? “ dedi.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen