Çar. May 8th, 2024

Show TV’nin ilgiyle izlenen dizisi her Cuma olduğu gibi bu Cuma’da ekranlardaki yerini alacak. Bu bölümde de Feriha ve ailesini yine birçok gelişme bekliyor. İşte yeni bölümde yaşanacaklar.


Foto galeri için tıklayın

VİDEO İÇİN TIKLAYIN

Adını Feriha Koydum dizisinin 28. bölüm özeti Show Tv web sitesinde yayınlandığı anda sitemizde yer alacaktır. Adını Feriha Koydum 27. bölüm özeti.

YALANLAR ORTAYA ÇIKIYOR!

Emir’in doğum günü kutlaması tüm hızıyla sürerken Feriha ve Emir’i gören Cansu yıkılır. Cansu’nun öğrendiği gerçek sadece onu değil Sanem’i de büyük bir çöküşe sürükler. Feriha, yalanları itiraf etmeye hazırlarken Emir’le yaşadığı beklenmedik tatsızlık bir kez daha susmasına neden olur.

Feriha, Emir’i kaybetme korkusuyla kıvranırken, çember daralmaktadır. Öte yandan Sophie’nin cazip teklifini kabul eden Zehra, adım attığı yeni evde gölge gibi takip edildiğinden habersizdir. Yalanların sonunun geldiğini bilen Feriha, büyük itiraf için Emir’i beklerken, Emir adım adım gerçeklere yürümektedir. İki sevgili beklenmedik şekilde karşı karşıya gelirken artık Feriha için kaçacak yer kalmamıştır.

Feriha’nın yeni bölümünün yayınlanmasıyla birlikte birçok soru da cevabını bulmuş olacak. Dizinin fanatikleri de merak edilen soruların cevabını bulması için dizi günü ve saatini iple çekiyor.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen