Cum. May 3rd, 2024

Fish, şimdi de www.hayaldukkani.com ile muhteşem hayaller sunuyor


Akbank’ın her ay 250’den fazla ödül kazandıran kredi kartı Fish, şimdi de www.hayaldukkani.com ile muhteşem hayaller sunuyor! MIG 29 ile ses duvarını aşmak, kişiye özel parfüm ve hayatın roman olsun bu hayallerden yalnızca bir kaçı.

Türkiyenin en büyük çekiliş programlarından birine sahip olan ve her ay 254 müthiş ödül veren Fish, bir ilke daha imza atarak şimdi de sanal dünyada hayalleri gerçekleştiriyor. 6 Eylül itibariyle açılan www.hayaldukkani.com web sitesi, hayal gücünü zorlayan hediyeleriyle dikkat çekiyor. Titanik’e dalıştan, kişiye özel parfüm üretimine, savaş uçağıyla ses duvarını aşmaktan, gazete manşetlerine çıkmaya kadar onlarca yaratıcı hediye, hayalini kuranları bekliyor. Kişiye özel hayalleri de gerçekleştiren ve hayatına sıradışı anlar katmak isteyenler için tasarlanan www.hayaldukkani.com’da Fish sahiplerine özel hayallerin yanı sıra Fish kullanıcılarına 6 taksit ayrıcalığı ve %20’ye varan indirim fırsatı sunuluyor.

6 Eylül tarihinden itibaren ziyaretçileriyle buluşan site ile ilgili açıklama yapan Akbank Ödeme Sistemlerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Sindel, sitenin Türkiye’de bir ilk olduğuna dikkat çekerek Hayal Dükkanı’nın Akbank‘ın hizmet geliştirme ve sunumunda müşterilerinin yaşamlarını kolaylaştırma ilkesine uygun olduğunu vurguladı. Sindel, "Fish, geniş hediye portföyü ve her ay kazandırdığı hediyeler ile kullanıcılarının yaşamlarına renk katıyor. www.hayaldukkani.com ile, onların hayallerini gerçekleştirmelerine destek olmak istedik " dedi. Fish Hayal Dükkanı’nıyla öncelikle Akbanklılar olarak kendi hayallerini gerçekleştirdiklerinin belirten Sindel, "Hayal Dükkanı ile, bir bankanın, müşterileri ile olan ilişkilerinin yalnızca finansal ürünlerle sınırlı olmadığını göstermiş olduk. Müşterilerimiz hayal ettiği sürece, biz de www.hayaldukkani.com ile yanlarında olacağız" dedi.

Hayal Dükkanı’ndan bir hayali satın almak için Fish kullananların aynı zamanda yüzde 20’ye varan indirim ve taksit imkanı kazanacaklarına işaret eden Sindel ayrıca, "Hayal Dükkanı, insanların sevdiklerine farklı bir hediye almak istediklerinde de imdadına yetişiyor. Değişik bir hediye seçmek için onlarca mağazayı gezmek yerine, Hayal Dükkanı’na girmek yetiyor" dedi.

Hayal Dükkanı’ndaki hediyelerden üç tanesinin ise yalnızca Fish sahiplerine özel olduğuna işaret eden Sindel’in verdiği bilgilere göre, kişiye özel parfüm ve MIG-29 ile ses duvarını aşmanın yanında, hayatının roman olmasını isteyenler de Fish ile bu hayallerini gerçekleştirebiliyor. Gazetecilik deneyimi yaşamak isteyenlere de bir hafta boyunca spor yazarlığı olanağı sunan Hayal Dükkanı, Türkiye‘nin en çok satan gazetesi Posta’nın manşetine çıkma hayalini kuranlara da bu hayali satın alma fırsatı sunuyor.

Hayal Dükkanı’nda, efsanevi savaş uçağı MIG-29 ile Rusya göklerinde ses duvarını aşmaktan, Afrika savanalarında safariye katılmak ya da tamamen kişiye özel parfüm sahibi olmak gibi birbirinden farklı onlarca hayal, hayal olmaktan çıkmayı bekliyor. Bu ve diğer tüm hayallere ulaşmak için, öncelikle bir Fish kredi kartına ve bir de internet erişimine sahip olmak yetiyor. İnternet üzerinden www.hayaldukkani.com adresini tıklayan, Akbank ve Boyner Grubu’nun ortak kredi kartı Fish’in kullanıcılarına yalnızca gerçekleştirmek istediği hayali seçmek ve harekete geçmek kalıyor.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen