Paz. May 12th, 2024

İspanya La Liga’nın 5. haftasında Arda Turan’lı Atletico Madrid, evinde Sporting Gijon’u 4-0 yendi.


Milli oyuncu Arda Turan’ın formasını giydiği Atletico Madrid, Vicente Calderon’da Sporting Gijon’u konuk etti. Maçın genelinde ev sahibi ekibin üstünlüğü vardı. Gijon’un rakip kale önünde tehlike üretmekte zorlandı.

Atletico Madrid maça Alberto Ramos’un kendi kalesine attığı golle başladı. Uzak direkte ters bir vuruş yapan Ramos, Atletico Madrid’in 1-0’lık üstünlüğü yakalamasını sağladı. Ev sahibi ekip soyunma odasına 1-0’lık üstünlükle gitti.

Madrid temsilcisi ikinci yarıda üst üste bulduğu gollerle maçı koparmayı başardı. 68. dakikada Gabi’nin kullandığı korner sonrasında ceza sahası içinde iyi yükselen Dominguez Soto, farkı ikiye çıkaran golü kaydetti 2-0.

İkinci golün asistini yapan Gabi, 72. dakikada Falcao’ya çok güzel bir pas çıkardı. Kolombiyalı golcü bu ikramı reddetmedi ve skoru 3-0’a taşıdı. 81. dakikada Gabi’nin kullandığı serbest vuruşta ceza sahası içinde son dokunuşu yaoan Falcao, maçın skorunu belirledi: 4-0.

Bu galibiyet sonrası 7 puana ulaşan Atletico Madrid gelecek hafta Barcelona’ya konuk olacak. Beşinci hafta sonunda da puanla tanışamayan Sporting Gijon ise ilk puanını haftaya kendi evinde ağırlayacağı Racing Santander’den almak için mücadele edecek.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen