Cts. May 4th, 2024

Assassin’s Creed: Revelations, Multiplayer Kill Trailer ile oyuncuları büyüledi. Senaryosunun yanı sıra çoklu oyuncu bölümünde de iddialı olan Revelations’ın yeni videosu haberin devamında sizleri bekliyor.


VİDEO İÇİN TIKLAYIN

Yaklaşık bir aydır videosuz kalan Assassin’s Creed Revelations bekleyen oyuncular, Gamespot’a özel olarak yayınlanan Multiplayer Kill videosu ile beklediklerine kavuştu. Farklı bir sürü karakterin, haritanın ve oynanış türlerinin bir arada olduğu Revelations’ın multiplayer bölümünü sürekli lanse eden Ubisoft, yeni yapımıyla liderliğe oynadığını bir kez daha vurgulamış oldu.

İstanbul’un sokaklarından tutun Rodos’a kadar farklı birçok mekanda rakiplerimizle savaşacağımız Assassin’s Creed Revelations, 15 Kasım 2011’de satışa çıkacak. Oyun hakkında merak edilen husus oyunun daha önce olduğu gibi PC sürümünün son anda ertelenerek ilerleyen aylara atılması. Bir teori daha var ki o da 2012’ye geçmeden oyunun senaryosu gereği PC sürümünün de çıkacağı, yani erteleme olmayacak. Zira Ubisoft yetkilileri, 2012 yılına özel geliştirilen yeni bir Assassin’s Creed oyunu olduğu E3 2011’de doğrulamıştı.

Daha fazla bilgi için www.assassinscreed1092.com‘a bakabilirsiniz.

ASSASSIN’S CREED GAMESCOM DEĞERLENDİRMESİ

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen