Çar. May 1st, 2024

30 yaşındaki Engin Özar, tabancayla başına ateş ederek canına kıydı.


AYDIN’nın Söke İlçesi’nde, birlikte alkol aldığı arkadaşlarını kullandığı otomobille evlerine bıraktıktan sonra, 1.5 yıl önce ölen babasının mezarına giden 30 yaşındaki Engin Özar, tabancayla başına ateş ederek canına kıydı.

Olay, Söke İlçesi Asri Mezarlığı’nda bugün saat 01.30 sıralarında meydana geldi. Söke’ye bağlı Güllübahçe Beldesi’nde bulunan bir restoranda arkadaşlarıyla birlikte alkol alan Engin Özar, daha sonra yönetimindeki 09 JD 323 plakalı otomobille Söke’ye gelerek arkadaşlarını evlerine bıraktı. Ardından otomobille Söke Asri Mezarlığı’na gelen Engin Özar, 1.5 yıl önce kaybettiği babası Akif Özar’ın kabri başına gitti. Bir süre sonra arkadaşları ve yakınlarını arayıp "Hakkınızı helal edin" diyerek intihar edeceğini söyleyen Özar, cep telefonunu kapatıp yanında bulunan tabancayla başına ateş ederek yaşamına son verdi.

Telefon üzerine harekete geçen arkadaşları ve yakınları polise haber verip mezarlığa geldiklerinde, Özar’ın babasının kabri başındaki cesediyle karşılaştı. Olay yerinde yapılan incelemenin ardından Özar’ın cesediotopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. İntihar eden Özar’ın bir süre önce çalıştığı işyerinden ayrıldığı, Cumhuriyet Mahallesi’nin tanınan simalarından olan babası Akif Özar’ın ölümü nedeniyle bunalımda olduğu belirtildi.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen